Lifestyle copywriter

Voor al jouw teksten in de lifestyle branche.

Ben jij op zoek naar een lifestyle copywriter die jouw teksten echt laat sprankelen? Bij CopyRobin staan we klaar om je te helpen met het schrijven van overtuigende en inspirerende content voor de lifestyle branche.

Kernpunten  
Expertise Branchespecifieke kennis
Variatie Gezondheid, sport, culinair, en meer
SEO-optimalisatie Beter gevonden worden op Google
Creativiteit Unieke en boeiende teksten

 

Waarom een lifestyle copywriter?

Een lifestyle copywriter is niet zomaar een tekstschrijver. Wij begrijpen de nuances en trends in de lifestyle wereld. Of het nu gaat om gezondheid, sporten, uitgaan, culinair, voeding, lhbtiq+, muziek, televisie of theater, wij weten hoe we jouw boodschap krachtig kunnen overbrengen.

Branchespecifieke kennis

Onze schrijvers hebben diepgaande kennis van diverse lifestyle onderwerpen. Neem bijvoorbeeld Sarah, een van onze top-schrijvers. Ze zei:

Lifestlyle copywriter Sarah
"Het schrijven over gezondheid en voeding is meer dan feiten opsommen. Het gaat om het inspireren van mensen om gezondere keuzes te maken."

 

Sarah's inzichten hebben al vele klanten geholpen hun lezers te motiveren en betrekken. Dit geldt ook voor andere onderwerpen zoals sport en uitgaan.

Creatief en boeiend

Een goede tekst moet niet alleen informatief zijn, maar ook boeiend en inspirerend. Onze schrijvers, zoals Thomas, weten hoe ze dit moeten aanpakken:

Lifstyle copywriter Thomas
"Een tekst over theater moet de lezer het gevoel geven dat ze al midden in de voorstelling zitten, zelfs als ze nog maar net de eerste alinea hebben gelezen."


Door deze aanpak zorgen we ervoor dat jouw teksten de aandacht trekken en vasthouden.

SEO-optimalisatie voor lifestyle teksten

SEO is cruciaal voor het succes van je website. Onze SEO-teksten-service zorgt ervoor dat jouw lifestyle content goed gevonden wordt door zoekmachines. Onze schrijvers gebruiken de juiste zoekwoorden en optimaliseren de teksten voor zoekmachines zonder de leesbaarheid uit het oog te verliezen.

Variatie in content

Bij CopyRobin bieden we een breed scala aan diensten aan om jouw website te vullen met diverse soorten content. Denk aan:

 

Door gebruik te maken van verschillende soorten content, kun je jouw publiek beter betrekken en je expertise op meerdere manieren tonen.

Praktijkvoorbeelden

Onze schrijvers hebben al vele klanten geholpen met het creëren van boeiende en effectieve lifestyle content. Neem bijvoorbeeld Maria, een lifestyle copywriter die gespecialiseerd is in lhbtiq+ onderwerpen. Zij zei:

“Lifestyle
"Het schrijven over lhbtiq+ onderwerpen vereist een gevoelige en inclusieve benadering. Het gaat om het creëren van een veilige en ondersteunende ruimte voor alle lezers."


Maria's werk heeft al vele klanten geholpen om hun boodschap op een respectvolle en inclusieve manier over te brengen.

Jouw lifestyle teksten in goede handen

Bij CopyRobin begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom bieden we een complete service aan, van het schrijven tot het redigeren van teksten. Onze redigeer service zorgt ervoor dat jouw teksten altijd van hoge kwaliteit zijn, ook als ze met behulp van AI zijn geschreven.

Waarom kiezen voor CopyRobin?

 • Ervaring: Onze schrijvers hebben jarenlange ervaring in de lifestyle branche.
 • Kwaliteit: Wij leveren altijd teksten van hoge kwaliteit, aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften.
 • Flexibiliteit: Of je nu één tekst nodig hebt of een hele reeks, wij staan klaar om je te helpen.

 

Of je nu een lifestyle copywriter nodig hebt voor gezondheid, sport, uitgaan, culinaire teksten of lhbtiq+ onderwerpen, bij CopyRobin ben je aan het juiste adres. Onze schrijvers combineren branchespecifieke kennis met creativiteit en SEO-optimalisatie om jouw teksten echt te laten sprankelen.

Wil je meer weten over onze diensten? Bezoek onze dienstenpagina en ontdek hoe wij jou kunnen helpen

Ik hoop dat deze uitleg duidelijk was en dat je nu beter begrijpt hoe CopyRobin jou kan helpen met het schrijven van teksten voor de lifestyle branche. Heb je nog vragen of wil je direct aan de slag?

Maak gelijk een afspraak

Of neem contact met ons op via het formulier hieronder!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

CopyRobin levert copywriting as a service, maar dan met een strik eromheen. Meer
"Juist voor agencies of de kleinere bedrijven die niet voldoende budget hebben om een dedicated contentmarketeer in te huren is CopyRobin een uitkomst."
Minder
CopyRobin B.V.

Vragen

 • Over welke onderwerpen kunnen jullie schrijven?

  Als professionele copywriters kunnen we in principe overal over schrijven, zolang je ons maar de juiste informatie geeft. De vakkennis heb jij. De schrijfvaardigheid hebben wij. Samen komen we er altijd uit.

  Bovendien werken we met copywriters die ieder weer hun eigen specialismen hebben. Sommigen weten veel van marketing. Anderen van mode of lekker eten. De kans dat we een copywriter in ons netwerk hebben met verstand van jouw branche is daarom groot.

  Wees in ieder geval zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk bij het verstrekken van een opdracht via het opdrachtformulier. Voeg waar mogelijk bronnen en voorbeelden toe. Het kan zijn dat onze copywriter je wil spreken via telefoon of een video call als de opdracht hem of haar niet helemaal duidelijk is.

  Bekijke alle branches

 • Schrijven jullie ook SEO-teksten?

  Onze schrijvers zijn allemaal geschoold in het schrijven van SEO-teksten. Dat wil zeggen dat ze weten hoe ze jouw zoektermen het beste in de tekst kunnen verwerken voor optimale vindbaarheid. Dit zonder de zoekmachine te spammen en zonder dat het ten koste gaat van de leesbaarheid. Daarbij maken ze gebruik van een handig hulpmiddel: Textmetrics. Kortom: als je zeker wilt weten dat je teksten goed zijn geoptimaliseerd voor SEO, zit je bij CopyRobin goed.

 • Leveren jullie de teksten altijd foutloos aan?

  Onze vaste eindredactie redigeert elke tekst voordat we die opleveren. De kans op taalfouten is daarom bijzonder klein.

 • Helpen jullie ons ook met een contentstrategie en/of contentplan?

  Jazeker. Je kunt bij ons een sessie met een contentstrateeg afnemen om jullie contentstrategie te helpen bepalen en een contentplan op te stellen. Neem contact met ons op voor een prijsopgave op maat.

 • Op welk manier is er contact met de schrijver?

  Het contact met de schrijver gaat in eerste instantie via je dashboard en e-mail, maar als een telefoongesprek de voorkeur geniet, is dat geen probleem.

 • Hoe kan ik mijn copywriter optimaal briefen?

  Zonder een goede briefing, geen goede tekst. Zo simpel is het. Daarom nemen we bij CopyRobin het afnemen van een goede briefing zeer serieus. Wanneer je een account bij ons aanmaakt vragen we je om eenmalig een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Vervolgens vragen we je om per opdracht een opdrachtformulier in te vullen. Daarbij kun je ook de hulp inroepen van onze AI-assistent 'Chirp'. Die zal het web afstruinen naar extra informatie om je briefing mee aan te vullen.

  Lees ook: Zo maak je de perfecte briefing voor een copywriter.

 • Hoelang duurt het tot m’n opdracht klaar is?

  Dat hangt af van het aantal woorden en de mate van AI-ondersteuning die je kiest. Het komt ruwweg overeen met het aantal credits gerekend in werkdagen. Een tekst van maximaal 400 woorden 'AI-powered' heeft bijvoorbeeld een doorlooptijd van twee werkdagen, terwijl een tekst van maximaal 3600 woorden 100% human 30 werkdagen doorlooptijd heeft.

  Overigens kun je zelf een gewenste opleverdatum opgeven bij het plaatsen van je opdracht en dan zullen wij uiteraard ons best doen om die te halen.

 • Hoe zit het met de veiligheid van vertrouwelijke informatie?

  Onze formulieren zijn met encryptie beveiligd, zodat alle informatie die je via onze site verstuurt versleuteld is. Verder werken we met vaste schrijvers die we goed hebben gescreend. Daarnaast hebben ze een geheimhoudingsverklaring getekend. En vanzelfsprekend garanderen wij strikte vertrouwelijkheid aan onze klanten.

 • Kan ik onbeperkt wijzigingen/verbeteringen laten aanbrengen?

  Ja, per opdracht heb je recht op onbeperkte correctierondes, zolang je feedback in lijn is met de initiële briefing. 'Onbeperkt' in alle redelijkheid, uiteraard. Mochten wij vinden dat een klant te veeleisend is, dan zullen we dat met de klant bespreken.

  Wijzigingen/verbeteringen pakken we zo snel mogelijk op. Vaak lukt dit dezelfde dag nog, maar in uitzonderlijke gevallen (erg drukbezette schrijvers) kan het iets langer duren.

 • Kun je meerdere opdrachten (met prioriteit aanduiding) in één keer geven?

  Je kunt meerdere opdrachten invoeren in je dashboard. De volgorde waarin je ze invoert, bepaalt voor ons de prioriteit. Mocht je echter een vergissing maken, kun je altijd een mailtje sturen naar redactie@copyrobin.nl. We passen de prioriteit dan aan.

 • Leveren jullie ook afbeeldingen?

  Jazeker! We leveren desgewenst AI-gegenereerde afbeeldingen. Onze prompt engineers kunnen passende afbeeldingen maken voor je tekst met generatieve AI (Midjourney om precies te zijn).

 • Plaatsen jullie de teksten ook in ons CMS?

  In principe niet. Wij leveren de teksten aan als Google document. Bij grotere projecten kunnen we hierover eventueel wel speciale afspraken maken.

 • Welke talen kunnen jullie leveren?

  Op dit moment kun je bij ons terecht voor Nederlands (NL en BE), Engels (UK en US), Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Heb je teksten in een andere taal nodig, neem contact met ons op. Wie weet kunnen we je toch helpen.

Ik heb een andere vraag