Redactie CopyRobin

Bijdragen van Redactie CopyRobin:

Landelijk werkend Werving & Selectiebureau

werving en selectie bureau

Om goede kandidaten te werven, publiceert een werving- en selectiebureau regelmatig inhoudelijk relevante blogs. Om dit efficiënt te doen, besteden ze het schrijven uit aan CopyRobin.

Verder lezen

Luc4Me maakt uniek betonnen straatmeubilair

testimonial luc4me

Luc4Me maakt betonnen straatmeubilair. Bij CopyRobin vonden ze een ervaren storytelling copywriter die goed verwoordt hoe hun product mensen onderling verbindt.

Verder lezen

Grouve Management deelt kennis in het Nederlands en Engels

grouve management 2

Grouve Consultancy besteedt het schrijven van haar blogs uit aan CopyRobin, zowel in het Nederlands als het Engels. Dat levert veel tijdwinst en gemak.

Verder lezen

Pocketmenu biedt online marketing en websites voor restaurants

testimonial pocketmenu

Pocketmenu heeft dankzij de teksten van CopyRobin haar naamsbekendheid verbeterd en kan haar ook haar eigen horecaklanten goede content bieden. "Ik zou CopyRobin zeker aanraden voor bedrijven die zelf geen marketingafdeling of content marketeers hebben."

Verder lezen

INTO Franchise brengt ondernemers dichter bij elkaar

testimonial into franchise

Met de copywriting diensten van CopyRobin biedt INTO Franchise relevante informatie aan haar klanten en scoort ze hoog in Google. "Het zou te veel tijd (en geld) kosten als ik die teksten allemaal zelf zou moeten uitschrijven. Door dit uit te besteden, gaat dat sneller."

Verder lezen

Pixigo: alles over smartphone fotografie

pixigo blog

“Ik had een dringende behoefte aan teksten voor mijn website en blog, maar te weinig tijd om ze zelf te schrijven. Voordat ik CopyRobin inschakelde, twijfelde ik of ik voldoende kwaliteit zou krijgen voor de prijs. CopyRobin werkt met abonnementen. Zou de schrijver de teksten niet afraffelen om maar aan dat abonnement te voldoen? Dat had ik eerder ervaren met dergelijke diensten.

Verder lezen

Cycle Media verzorgt social media voor de publieke sector

cycle media blog tbv testimonial

Cycle Media helpt gemeenten met hun social media strategie. Dat is best specifiek. Ze zochten daarom een copywriter die vlot kan schrijven over de inzet van social media voor de publieke sector. De schrijfster die ze kregen via CopyRobin heeft gewerkt in de publieke sector, ze heeft verstand van social media én een vlotte pen. "Haar teksten dansen echt van het scherm."

Verder lezen

Hoe begin ik een zakelijke blog voor mijn bedrijf?

zakelijke blog beginnen fb

Bloggen voor je bedrijf is tegenwoordig cruciaal en een onmisbaar onderdeel van je business. Maar helaas is bloggen niet voor iedereen even makkelijk. CopyRobin wil je helpen om je zakelijke blog gelijk goed op te zetten. Volg deze 7 stappen en publiceer binnen no time je eigen zakelijke blog!

Verder lezen

Hoe formuleer je een contentstrategie voor jouw bedrijf?

contenstrategie bedrijf

Ben je ervan overtuigd dat jouw bedrijf met content marketing aan de slag moet? Kijk dan uit, want de verleiding is groot om gelijk te gaan bloggen of vloggen. De kans op succes is dan echter gering. Voorkom dat je één van die ondernemers wordt die zich impulsief op content marketing hebben gestort, alleen maar om na een half jaar en een illusie armer alweer af te haken. Dit artikel helpt je stapsgewijs een goede contentstrategie te formuleren voor jouw bedrijf.

Verder lezen

CopyRobin werkt voor o.a.:

Bekend van: