Een AI-tekst redigeren?

Wij hebben gespecialiseerde copywriters die jouw AI-tekst vakkundig voor je herschrijven.

AI-teksten laten redigeren door professionele copywriters

Een AI-tekst redigeren? Wij werken samen met 549 professionele copywriters die jouw AI-tekst vakkundig voor je herschrijven.

Bij CopyRobin geloven we in de kracht van AI-writers. Werken met deze tools bespaart je veel tijd bij het produceren van teksten. Dankzij de nieuwste technologieën zijn er inmiddels heel veel AI-programma's beschikbaar (zoals ChatGPT) die teksten van hoge kwaliteit produceren. Maar we weten ook dat er niets gaat boven de finesse en kritische blik van een menselijke redacteur.

Er gaat niets boven de finesse en kritische blik van een menselijke redacteur.

Daarom bieden we een dienst aan die het beste van beide werelden combineert: de snelheid en efficiëntie van AI-teksten, met de nauwkeurigheid en creativiteit van onze menselijke redacteurs. Wij noemen deze service ‘AI-teksten redigeren’.

AIi-teksten redigeren

AI-teksten redigeren uitgelegd bij New Business Radio

Op dinsdag 21 maart 2023 was oprichter en CEO van CopyRobin Eric van Hall te gast bij het radioprogramma De Ondernemer Live. Eric vertelde in het programma hoe ondernemers optimaal kunnen profiteren van AI voor hun contentproductie. Maar hij belicht ook de risico's en legt uit hoe AI-teksten redigeren ondernemers kan helpen om die risico's te beheersen.

Hoe werkt AI-teksten herschrijven?

AI-teksten herschrijven is simpel! Laat ons allereerst weten welke AI-tekst je wilt laten redigeren en welke specifieke aspecten je wilt verbeteren. Denk aan grammatica, spelling, stijl en/of inhoud. Heb je nog geen tekst paraat? Geen probleem! In dat geval gebruikt onze copywriter zelf een AI-tool voor de basistekst, gebaseerd op jouw input.

De schrijver controleert de tekst op alle belangrijke aspecten, zoals stijl, grammatica, spelling, leesbaarheid, coherentie en inhoud.

Daarna neemt onze tekstschrijver de AI-tekst onder de loep en past deze aan waar nodig. De schrijver controleert de tekst op alle belangrijke aspecten, zoals stijl, grammatica, spelling, leesbaarheid, coherentie en inhoud. Zo weet je zeker dat de content tekstueel perfect is en precies is afgestemd op jouw wensen en doelgroep.

De voordelen van AI-teksten redigeren

Het grootste voordeel van AI-teksten herschrijven, zoals een ChatGPT-tekst redigeren, is dat je tijd bespaart zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de tekst. AI-writers schrijven snel en efficiënt, terwijl onze menselijke schrijvers de tekst perfectioneren en verbeteren. En, ook niet onbelangrijk: de AI-tekst humaniseren. Zo krijg je de best mogelijke tekst voor jouw doeleinden.

AI-teksten redigeren: hoge kwaliteit tegen lage kosten.

Een ander voordeel is dat je op deze manier de kosten laag houdt. AI-tools zijn in staat om in korte tijd een grote hoeveelheid tekst te produceren. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening aanbieden tegen een lagere prijs dan wanneer we alleen menselijke copywriters inzetten.

Kortom, als je op zoek bent naar een snelle, efficiënte en kostenbesparende manier om teksten te produceren van hoge kwaliteit, dan is AI-teksten redigeren de perfecte oplossing!

Is AI-teksten redigeren geschikt voor mij?

Vraag je je af of AI-teksten redigeren past bij jouw content? Dan hebben we goed nieuws: AI-teksten herschrijven kan bij alle soorten teksten, of het nu gaat om blogs, whitepapers, websiteteksten, productbeschrijvingen, nieuwsbrieven of persberichten. 

Deze werkwijze is vooral handig als je snel teksten nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je een deadline nadert. Of als je veel tekst nodig hebt en niet over de tijd of het budget beschikt om dit allemaal handmatig te produceren.

Als je zeker wilt weten dat je teksten van topkwaliteit zijn, is AI-teksten redigeren een goede keuze.

Maar ook als je gewoon zeker wilt weten dat je teksten van topkwaliteit zijn, is AI-teksten redigeren een goede keuze. Onze copywriters hebben jarenlange ervaring in het bewerken van teksten. Ze weten dus precies waar ze op moeten letten om elke AI-tekst te vermenselijken en te perfectioneren. Een ChatGPT-tekst redigeren, of een tekst van een andere AI-tool herschrijven? Daar draaien zij hun hand niet voor om.

CopyRobin voor de redactie van AI-teksten

Bij CopyRobin geloven we in de kracht van samenwerking tussen AI-schrijftools en menselijke copywriters. Onze dienst voor AI-teksten redigeren combineert de snelheid en efficiëntie van AI met de nauwkeurigheid en creativiteit van onze tekstschrijvers. Met als voordeel dat deze opdrachten onder AI-powered vallen, waardoor je kosten bespaart.

Bij CopyRobin geloven we in de kracht van samenwerking tussen AI-schrijftools en menselijke copywriters.

Bovendien hebben we een zeer ervaren team van tekstschrijvers die de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Wij werken alleen met schrijvers die zich hebben bewezen in hun vakgebied. Tel daar onze super transparante werkwijze en duidelijke communicatie bij op, en je weet zeker dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van je projecten én het beste resultaat ontvangt.

Ook je AI-teksten laten herschrijven?

Ben je op zoek naar een efficiënte en voordelige manier om sterke teksten te produceren? Dan is AI-teksten redigeren de ideale oplossing.

Maak een afspraak

Of neem contact met ons op via het formulier hieronder en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het redigeren van jouw AI-teksten.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Haar teksten dansen echt van het scherm. Meer
“De afgelopen weken zijn we bezig geweest met de rebranding van onze website. Op één middag hebben we al onze teksten uitgezet bij CopyRobin om deze te laten herschrijven. Dat ging redelijk vlot. Toen we besloten om onze content uit te besteden aan CopyRobin, waren we in eerste instantie wel sceptisch over de kwaliteit die we mochten verwachten. Daarom hebben we eerst een proefopdracht geplaatst. Haar teksten dansen echt van het scherm. De schrijver nam contact met ons op en er was gelijk een goede klik."
Minder
CopyRobin B.V.
Wij werken al even samen met CopyRobin en zijn enorm tevreden! Meer
"We krijgen altijd netjes op tijd onze teksten aangeleverd en de schrijver denkt ook echt met je mee. Top!"
Minder
CopyRobin B.V.

Vragen

 • Was CopyRobin te gast bij BNR Baanbrekende businessmodellen?

  Jazeker!

  Beluister het interview met Eric van Hall, oprichter CopyRobin bij BNR Baanbrekende businessmodellen over onze AI-ondersteunde copywriting service.

 • Wat is de nieuwe AI-ondersteunde copywriting-service van CopyRobin?

  CopyRobin biedt sinds 1 juni 2023 een AI-ondersteunde copywriting-service. Hierbij werden twee nieuwe diensten geïntroduceerd: AI-powered en AI-assisted copywriting, naast de traditionele 100% human copywriting.

 • Wat zijn de drie opties voor klanten van CopyRobin?
  1. AI-powered: De tekst wordt grotendeels geschreven met behulp van ChatGPT. De schrijver factcheckt en humaniseert de tekst.
  2. AI-assisted: ChatGPT wordt gebruikt, maar de copywriter heeft extra tijd voor creativiteit, bronnenonderzoek of interviews. De schrijver factcheckt en humaniseert de tekst.
  3. 100% human: De tekst wordt volledig handmatig geschreven door een copywriter zonder AI-ondersteuning.
 • Wat zijn de voordelen van het gebruik van AI in het copywriting-proces?

  De voordelen van het gebruik van AI in het copywriting-proces zijn:

  • Klanten krijgen teksten van hogere kwaliteit voor een eerlijke prijs en zijn minder tijd kwijt aan briefen.
  • Schrijvers kunnen meer teksten in minder tijd schrijven en per uur meer verdienen.
  • CopyRobin kan meer en grotere opdrachten aannemen en hogere kwaliteit output leveren.
 • Is deze service geschikt voor elke branche?

  Ja, de AI-ondersteunde copywriting-service is geschikt voor elke branche en biedt toegevoegde waarde voor marketeers en drukke ondernemers die behoefte hebben aan hoogwaardige content.

 • Wat zijn de kosten voor klanten bij de verschillende opties?

  De kosten variëren op basis van de mate van inzet van AI en de lengte van de tekst. Een AI-powered tekst van 400 woorden is bijvoorbeeld verkrijgbaar vanaf € 35,00.

 • Is er weerstand van tekstschrijvers tegen deze nieuwe aanpak?

  Na de interne presentatie ontstond er een pittige discussie in een Facebookgroep voor tekstschrijvers. Sommige schrijvers uitten hun angst om gedegradeerd te worden tot 'prompt engineers', terwijl anderen begrip toonden voor de nieuwe aanpak. Enkele schrijvers besloten te stoppen met de samenwerking.

  Daartegenover waren er ook veel schrijvers die graag willen werken met gebruik van AI. Er waren dan ook veel deelnemers aan de webinars die CopyRobin organiseerde en het enthousiasme was groot.

 • Hoe kan ik meer informatie krijgen over de AI-ondersteunde copywriting-service van CopyRobin?

  Neem contact op met Eric van Hall via 0717504060 of eric@copyrobin.nl voor meer informatie over de nieuwe dienst.

 • Zijn er nog meer AI-innovaties gepland bij CopyRobin?

  Ja, CopyRobin werkt aan AI-gegenereerde contentstrategieën en -planningen, het matchen van klanten aan schrijvers, het vereenvoudigen van het plaatsen van opdrachten en het ondersteunen van de redactie bij het proeflezen.

 • Hoe zit het met mijn privacy en copyrights?

  Bij CopyRobin maken we gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om unieke en boeiende teksten te maken.

  De AI die we gebruiken komt van een bedrijf genaamd OpenAI. Maar maak je geen zorgen, jouw gegevens zijn superveilig bij ons, net zoals ze veilig zijn bij OpenAI.

  Dus, wat gebeurt er eigenlijk met jouw gegevens? Nou, het is vrij simpel. De AI kijkt naar de informatie die je ons geeft, maar het onthoudt of leert er niet van. Het is alsof je een verhaal vertelt aan een robot, maar de robot vergeet het verhaal zodra je klaar bent met praten.

  Met andere woorden: jij blijft te allen tijde de baas over jouw gegevens. De informatie die je ons geeft en de teksten die de AI maakt, zijn en blijven van jou.

  OpenAI heeft strenge beveiligingsmaatregelen. Ze hebben een speciale certificering (SOC 2) en ze versleutelen jouw gegevens om ze extra veilig te houden.

  Dus, als je gebruik maakt van onze AI-ondersteunde copywriting services, kun je er zeker van zijn dat je gegevens veilig zijn en dat je de controle behoudt.

 • Straft Google AI-teksten af?

  Nee, Google straft niet automatisch alle AI-gegenereerde teksten af. Wat telt, is dat de content waardevol is en voldoet aan hun E-E-A-T-criteria.

  Lees ook dit artikel over Google en het gebruik van AI-gegenereerde teksten.

Ik heb een andere vraag

Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!