Het gouden ei voor agencies

Nooit meer broeden op goede teksten voor je klanten!

Het gouden ei voor agencies

Nooit meer broeden op goede teksten voor je klanten!

Als marketeer bij een agency is goede copy een uitdaging. Het moet pakkend zijn, SEO- proof, inhoudelijk sterk... Én schaalbaar.

Worstel jij ook met copy? Je bent niet de enige: we helpen hier veel agencies mee.

Lees hieronder verder hoe CopyRobin ook jouw agency kan helpen aan uitstekende teksten:

 • de beproefde 7-stappenmethode van CopyRobin;
 • welke typen teksten wij kunnen schrijven en in welke talen;
 • onze uitgebreide FAQ speciaal voor agencies.

 

Onze 7-stappenmethode:

Teksten geschreven door professionele copywriters
Korte doorlooptijden
Gratis proefopdracht
Onbeperkte correctierondes

Interactieve kennismaking

Je vult onze interactieve vragenlijst in, zodat we je goed leren kennen en weten wat je met de samenwerking wilt bereiken.

Vaste schrijvers

We koppelen je aan de copywriter die het beste bij je past (of bij je klant, als je voor een agency werkt).

Makkelijke briefings

We maken het briefen van je copywriter snel, makkelijk en effectief volgens onze eigen, beproefde methode.

Geautomatiseerd proces

Onze software automatiseert het proces, bewaakt de deadlines en informeert je continu over de voortgang.

Gegarandeerde kwaliteit

Onze redactie controleert vakkundig de kwaliteit van elke tekst. Bovendien heb je onbeperkte correctierondes.

Structurele feedback

Na elke opdracht vragen we jou én de copywriter om feedback. Zo worden we samen steeds sterker.

Jij houdt de controle

Je kunt zelf je abonnement wanneer je maar wilt upgraden, downgraden, pauzeren of opzeggen.

Vragen

 • Bellen jullie ook namens ons met onze klanten?

  We zijn ghostwriters. Je klanten hoeven dus niet te weten dat je CopyRobin gebruikt voor het schrijven van hun teksten. Wil je graag dat de copywriters namens jouw agency communiceren? Geef dat dan aan in de briefing.

 • Hebben jullie een schrijver die gespecialiseerd is in…?

  Binnen ons bestand van vele honderden copywriters vinden we meestal wel een passende schrijver voor ieder denkbaar onderwerp. Houd er rekening mee dat bepaalde specialisaties, zoals juridisch, financieel, bouw/technisch of IT veelgevraagd zijn. 


  We adviseren  je dan ook  om het tijdig aan te geven wanneer er  zo’n opdracht aan komt. Dit doe je door naar de redactie te mailen. Houd er ook rekening mee dat specialismen als IT en juridisch meestal de Expert-moeilijkheidsgraad vereisen.

   

 • Hoe kan ik (zelf) mijn collega toegang geven tot het dashboard?

  Als je hoofdgebruiker bent, maak je via je eigen dashboard eenvoudig accounts aan voor je collega’s. Of draag je hoofdaccount (tijdelijk) over aan een collega.

 • Hoe snel leveren jullie?

  We rekenen in principe 1 werkdag per credit. Deze deadline berekent het dashboard automatisch. Heeft de opdracht haast? Geef de gewenste leverdatum dan aan in de briefing. Wij doen altijd onze uiterste best om die deadline te halen.

 • Hoe werkt jullie financiële verslaggeving voor onze administratie?

  Je ontvangt een factuur voor elke maand dat je een abonnement hebt en elke keer dat je extra credits bestelt. Daarnaast vind je in je dashboard maandoverzichten die je makkelijk downloadt als PDF en Excel.

 • Hoeveel tijd ben ik kwijt met het indienen van een opdracht?

  Hoelang je bezig bent met het opstellen van een briefing hangt natuurlijk van veel factoren af. Maar wij maken het je zo makkelijk mogelijk.

  Je plaatst eenvoudig een nieuwe opdracht voor een losse tekst door middel van ons standaard opdrachtformulier.

  Heb je een opdracht die sterk lijkt op een eerdere opdracht (denk aan lengte, moeilijkheidsgraad, doelgroep etc.)? Dan gebruik je die eerdere opdracht gewoon als template voor de nieuwe. Dat scheelt weer tijd.

  Heb je een grote hoeveelheid opdrachten? En is het teveel werk om ze stuk voor stuk in te voeren? Plaats de grote opdracht dan middels het verkorte formulier. Verwijs daarbij bijvoorbeeld naar een spreadsheet met tientallen (of honderden) product- of SEO-teksten.

 • Krijg ik korting bij grote opdrachten?

  Nee, we geven geen extra kortingen bovenop de tarieven die je op onze website vindt. Maar om je tegemoet te komen, kun je als het ware ‘spelen’ met onze abonnementen (als ware het een bundel).

  Voor één grote opdracht sluit je bijvoorbeeld eenmalig een Agency-abonnement af. Zo profiteer je van de laagste prijs per credit. Na het indienen van de opdracht zet je je abonnement gewoon weer om.

  Goed om te weten: bij CopyRobin is het op ieder moment mogelijk om je abonnement te pauzeren, te upgraden, downgraden of stop te zetten.

 • Krijgen we één vaste schrijver?

  We streven altijd naar één vaste schrijver per klant, aangevuld met één of twee backup-schrijvers om de continuïteit te waarborgen. Zolang jij en de vaste schrijver blij zijn met de samenwerking, veranderen we hier niets aan.

 • Kunnen we binnen één abonnement opdrachten plaatsen voor verschillende klanten?

  Absoluut! Hoe groter je abonnement, hoe lager je prijs per credit en dus hoe groter je winstmarge. Dus gebruik CopyRobin gerust voor zoveel klanten als je maar wilt.

 • Kunnen we een PO-nummer of andere referentie toevoegen aan een opdracht?

  Jazeker. Bij het plaatsen van elke nieuwe opdracht kun je in het veld ‘interne referentie’ bijvoorbeeld een PO-nummer of klantnaam invullen. Je vindt deze dan alfabetisch gesorteerd terug in je maandelijkse overzicht. Wanneer je losse credits koopt kun je deze gegevens in de omschrijving zetten. Die tekst verschijnt dan op de factuur.

 • Kunnen we met meerdere collega’s in hetzelfde account werken?

  Zeker! Je maakt in je CopyRobin-account eenvoudig subgebruikers aan. Die beheren dan hun eigen klanten. Zij krijgen bijvoorbeeld als enige een e-mail als er een nieuwe tekst is opgeleverd voor hun klant.

  Wel kan alleen de hoofdgebruiker het abonnement beheren en extra credits bestellen.

 • Kunnen we ook een schrijver inhuren op uurbasis om mee te werken in ons team?

  Dat is zeker mogelijk. Onze schrijvers die we (remote) bij jouw organisatie detacheren, declareren hun uren bij ons in de vorm van 4 credits per uur. Je mailt ons gewoon het urenoverzicht aan het einde van iedere maand, dan maakt onze redactie dit in orde in je dashboard.

 • Kunnen we ook grote opdrachten in bulk aanleveren?

  Wil je een grote hoeveelheid opdrachten laten uitvoeren? Dan is het onnodig veel werk om voor elke opdracht een losse briefing in te vullen. Daarom ontwikkelden we een handig verkort formulier, waarmee je makkelijk een grote opdracht plaatst. Hierin verwijs je bijvoorbeeld naar een spreadsheet met daarin de verschillende opdrachten.

 • Mag ik rechtstreeks contact opnemen met onze schrijver?

  Jazeker! Rechtstreeks contact is vaak essentieel voor een goede samenwerking. We vragen jou en de copywriter wel om onze redactie altijd in de cc zetten van elke e-mail, zodat ook zij hun werk naar behoren kunnen doen.