Redactie CopyRobin
08 november ‘22 3 min. leestijd

MWTS: ‘Sommige pagina’s hebben nu al een hogere ranking in Google’

Cases

MWTS is kort voor Mijn Witte T-Shirts en verkoopt ondermode voor dames en heren. Dat begon in 2016 met Amerikaanse katoenen T-shirts voor heren. Daarna ging het snel. Inmiddels verkoopt MWTS een grote collectie duurzame ondermode van hoogwaardige kwaliteit.

"We draaien alleen online. Daarom is het belangrijk dat we online goed vindbaar zijn." 

MWTS heeft geen fysieke winkels. Ze verkopen hun producten alleen online. Daarom is een hoge positie in Google essentieel. Puck Bens van MWTS zegt daarover: ‘We draaien alleen online. Daarom is het belangrijk dat we online goed vindbaar zijn. Daar zijn goede SEO-teksten voor nodig. We waren benieuwd wat het met onze ranking in Google zou doen als we daar meer nadruk op legden.’

Een goed gevoel won het van de twijfel

De keuze om het schrijven van de SEO-teksten aan CopyRobin uit te besteden was voor MWTS best spannend. Puck licht toe: 

"Er was eerst best wat twijfel. Dat kwam vooral door de prijs. Het is toch een flinke investering. Vooraf weet je niet of die zich ook gaat uitbetalen. Doordat we bij CopyRobin wel een heel goed gevoel hadden, besloten we het toch te proberen. We waren erg benieuwd wat het zou opleveren."

"Doordat we bij CopyRobin wel een heel goed gevoel hadden, besloten we het te proberen."

"Inmiddels zijn we een paar maanden verder sinds de eerste teksten online kwamen en zijn ook de eerste resultaten zichtbaar. Die zien er erg goed uit. Sommige pagina’s hebben nu al een hogere ranking in Google. Ondanks dat we meerdere werkzaamheden op de website uitvoerden, denken we wel dat dit door de teksten komt."

organische-zoektermen-trend-mwts.jpgHet aantal zoekwoorden waarvoor MWTS op de eerste pagina van Google scoort is sinds de samenwerking met CopyRobin in augustus 2022 bijna verdrievoudigd.

De CopyRobin-ervaringen van MWTS

De ervaringen van MWTS met CopyRobin zijn erg goed. Ze zijn bij MWTS vooral erg te spreken over de manier waarop je de copywriters brieft: "Het is fijn dat je in de briefings zo duidelijk de zoekwoorden kan meegeven. Dat is toch waar het bij SEO-teksten om draait. En dat je vervolgens ook teksten krijgt waarin de copywriter de zoekwoorden op de juiste manier verwerkt. En de meta title en description niet ontbreken. Je krijgt écht wat je vraagt en nog snel ook. Daarnaast is het fijn dat je een briefing ook na het indienen nog kunt aanpassen."

"Het is fijn dat je in de briefings zo duidelijk de zoekwoorden kan meegeven. Dat is toch waar het bij SEO-teksten om draait."

Over de communicatie rondom de opdrachten vult Puck nog aan: ‘Het contact met de redactie verliep heel gemakkelijk. Fijn ook dat je feedback krijgt op de opdrachten die je indient. Zo was er een keer een opdracht met onvoldoende input vanuit onze kant. Daar kregen we bericht over. Zo weet je dat je volgende keer meer input moet geven.’

Zeer goede oplossing voor SEO-teksten 

Bij MWTS hebben ze zeker geen spijt van hun keuze voor CopyRobin. Relaties die behoefte hebben aan SEO-teksten verwijzen ze daarom zeker naar CopyRobin door: ‘Voor het schrijven van SEO-teksten heb je aan CopyRobin een goede en professionele partij. Omdat we zelf alleen SEO-teksten afnamen, is het lastig om iets over andere soorten teksten te zeggen. Daar hebben we geen ervaring mee. Maar voor goede SEO-teksten is twijfel niet nodig, daarvoor moet je bij CopyRobin zijn!’

Net als MWTS ook SEO-teksten laten schrijven door CopyRobin? Check hier welk pakket het beste bij jou past of neem contact op voor meer informatie.

seo-teksten.jpg

Plan een SEO-adviesgesprek

Redactie CopyRobin

CopyRobin

De redactie van CopyRobin.


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!