Redactie CopyRobin
20 december ‘22 3 min. leestijd

"CopyRobin levert copywriting as a service, maar dan met een strik eromheen."

Cases

Op de juiste plek, het juiste moment vindbaar zijn voor jouw doelgroep. Daar gaat het bij veel klanten om, maar zeker bij Elevate Digital! Elevate Digital ontwikkelt en optimaliseert digitale marketingstrategieën op basis van customer insights. En bij die marketingstrategie hoort ook contentoptimalisatie. Dat gedeelte van hun werkzaamheden besteden ze graag uit aan CopyRobin.

Milou Derckx, teamlead Data & Insights & SEO:

“Voor ons is het superbelangrijk dat de teksten zoekmachine- en gebruikersvriendelijk zijn. Wij leveren de strategie aan op basis van ons keyword onderzoek en CopyRobin doet de rest.” 

De CopyRobin-ervaring van Elevate Digital

De ervaring met CopyRobin is erg goed. Ze zijn bij Elevate Digital bijzonder blij met de balans tussen prijs en kwaliteit. Zelf hebben ze wel het specialisme, maar niet voldoende mankracht in huis om goede, consistente copywriting service te bieden.

“Juist voor agencies of de kleinere bedrijven die niet voldoende budget hebben om een dedicated contentmarketeer in te huren is CopyRobin een uitkomst."

“We waren in eerste instantie op zoek om een freelancer aan te haken, maar toen hoorde een collega over CopyRobin op een beurs. Het Agency-abonnement sluit goed aan bij onze wensen. We sloten dat abonnement zo’n 1,5 jaar geleden af en dat gaat hartstikke goed.” 

Copywriting as a service, maar dan met een persoonlijk tintje

Het mooie aan CopyRobin vindt Milou dat het voor een groot gedeelte geautomatiseerd is, maar dat je geen nummer wordt. Er is nog altijd persoonlijk contact en er wordt proactief actie ondernomen wanneer dit nodig is.

“Zo kwam het een keer voor dat wij een maand wat minder credits hebben gebruikt en het abonnement dus stilzwijgend doorliep. Toen werden wij proactief benaderd door de redactie om te voorkomen dat wij onnodige kosten maakten. Dat vind ik echt top! Een gemiddeld commercieel bedrijf zou dat lekker laten doorlopen.”

Milou vervolgt:
“Aan de ene kant is het werken met CopyRobin gestandaardiseerd en (voor ons) massaproductie omdat wij vaak met een wat grotere batch teksten komen. Maar de service eromheen en het contact met de redactie zorgt voor het persoonlijke tintje en die strik eromheen.”

CopyRobin aanbevelen bij andere agencies

Elevate Digital zou CopyRobin zeker aanbevelen bij andere agencies. Milou legt uit: “Juist voor agencies of de kleinere bedrijven die niet voldoende budget hebben om een dedicated contentmarketeer in te huren is CopyRobin een uitkomst. Door de flexibiliteit en de lage tarieven is CopyRobin voor iedereen een optie.” 

“Wat daarbij ook meehelpt, is dat je het niveau per tekst kunt aangeven. Zo betaal je nooit te veel voor het niveau tekst dat je nodig hebt. Die verwachtingen komen ook altijd overeen. Als ik minder betaal, zie je dat de oplevering van de teksten wat minder creatief is. Maar qua spelling klopt het altijd. De basis is gewoon echt goed.” 

De cirkel is rond door samenwerking met CopyRobin

Voor Milou maakt werken met CopyRobin echt een groot verschil. “Nu kan ik beloftes doen die ik voorheen niet waar kon maken. Denk aan grote websitemigratieprojecten. Content is daar een groot onderdeel van en dat konden wij gewoon niet leveren. Nu is de cirkel rond, waardoor we een volledig pakket kunnen aanbieden.” 

Wil je net als Elevate Digital ook SEO-teksten laten schrijven door CopyRobin? Check hier welk pakket het best bij jou past of neem contact op voor meer informatie.

SEO-teksten laten schrijven?

Redactie CopyRobin

CopyRobin

De redactie van CopyRobin.


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!