Redactie CopyRobin
20 maart ‘23 3 min. leestijd

CopyRobin introduceert 'AI-teksten redigeren'

Artikelen

De perfecte samenwerking tussen AI-schrijftools en professionele copywriters


Persbericht downloaden: PDF | Word

Mijdrecht, 20 maart 2023 - CopyRobin, een vooraanstaand platform voor copywriting, lanceert vandaag de nieuwe dienst 'AI-teksten redigeren'. Met deze innovatieve dienst biedt CopyRobin haar klanten de kans om snel en efficiënt teksten te produceren met behulp van AI-writers zoals ChatGPT. Daarna zullen professionele copywriters deze teksten vakkundig herzien en verbeteren op het gebied van grammatica, spelling, tone of voice, stijl en inhoud.

Leestip: CopyRobin wint AI Award in categorie AI Supplier.

Eric van Hall, oprichter van CopyRobin, licht toe: "In de snel veranderende wereld van contentcreatie hebben AI-schrijftools de laatste tijd veel terrein gewonnen en bieden ze talloze mogelijkheden om snel en gemakkelijk teksten van behoorlijke kwaliteit te genereren. Toch blijft de finesse en kritische blik van menselijke redacteuren essentieel voor het schrijven van een écht goede tekst. CopyRobin erkent dit en heeft de dienst 'AI-teksten redigeren' ontwikkeld om ondernemers en marketeers te helpen snel en voordelig goede teksten te produceren."

Hoe werkt het?

Het proces van AI-teksten redigeren is simpel. Klanten kunnen hun AI-tekst via hun CopyRobin dashboard doorsturen naar een van de ervaren copywriters van CopyRobin, met instructies over de specifieke aspecten die verbeterd moeten worden. Als de klant nog geen tekst heeft, gebruikt de copywriter zelf een AI-tool om een basistekst te genereren op basis van de input van de klant. Vervolgens controleert de copywriter de tekst en past deze aan op alle belangrijke aspecten zoals stijl, grammatica, spelling, leesbaarheid, coherentie, betrouwbaarheid en inhoud.

Voordelen van AI-teksten redigeren

"Met ‘AI-teksten redigeren’ besparen onze klanten tijd en geld, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de tekst", zegt Eric van Hall. "AI-writers schrijven snel en efficiënt, maar produceren soms helaas ook onjuiste informatie. Onze menselijke schrijvers kunnen de AI-tekst vervolgens factchecken, verfijnen en perfectioneren. En, ook niet onbelangrijk: de AI-tekst vermenselijken. Zo krijgen onze klanten de best denkbare tekst voor hun doeleinden."

De dienst 'AI-teksten redigeren' is geschikt voor alle soorten teksten. Denk aan blogartikelen, whitepapers, websiteteksten, productbeschrijvingen, nieuwsbrieven en persberichten. Het is de ideale oplossing voor klanten die snel teksten nodig hebben en/of veel tekst moeten produceren en bovendien verzekerd willen zijn van goede kwaliteit.

Meer informatie over AI-teksten redigeren vind je hier:
https://copyrobin.nl/producten/ai-teksten-redigeren

Over CopyRobin

CopyRobin is een toonaangevend platform voor copywriting dat zich richt op het leveren van kwalitatieve teksten voor bedrijven en organisaties. Met een team van 521 professionele redacteuren en schrijvers helpt CopyRobin haar klanten bij het creëren van hoogwaardige geschreven content voor alle denkbare doeleinden.

Contactinformatie

Voor meer informatie over AI-teksten redigeren of andere diensten die CopyRobin aanbiedt, kun je contact opnemen met:

Eric van Hall 
Telefoon: 0651106877
E-mail: eric@copyrobin.nl
Website: https://www.copyrobin.nl

Met de lancering van deze nieuwe dienst helpt CopyRobin haar klanten aan hoogwaardige, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor tekstcreatie. Door de kracht van AI-schrijftools en professionele copywriters te combineren, garandeert CopyRobin teksten die perfect aansluiten bij de wensen en doelgroep van haar klanten. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe 'AI-teksten redigeren' je  kan helpen bij het creëren van de best mogelijke content.

Redactie CopyRobin

CopyRobin

De redactie van CopyRobin.


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!