Redactie CopyRobin
30 mei ‘23 4 min. leestijd

Word onderdeel van de AI-revolutie met het meest innovatieve tekstbureau

Artikelen

Klaar voor een grote primeur? Dan zit je hier vandaag goed. We introduceren namelijk als eerste in Nederland een revolutionaire AI-ondersteunde copywriting-service. Ja, je leest het goed! We hebben de kracht van kunstmatige intelligentie ingezet om teksten van nog hogere kwaliteit te leveren, waardoor je als klant meer waar krijgt voor je geld. Win-win-win, dus! Wil je weten hoe je dat kunt inzetten voor jouw bedrijf? Lees dan verder.

Leestip: CopyRobin wint AI Award in categorie AI Supplier

AI als kans

AI schrijft teksten, maakt complete contentstrategieën en is in te zetten als social post-generator. Wat kan AI niet? De ontwikkelingen van AI gaan momenteel razendsnel, en het blijft zeker niet alleen bij tekst. Zo kun je AI ook vragen software te schrijven en creëer je er levensechte afbeeldingen mee. Dat laatste introduceren we overigens als nieuwe dienst: AI-afbeeldingen bij je tekst.

Bij CopyRobin zien we AI dan ook niet als bedreiging, maar als kans.

Bij CopyRobin zien we AI dan ook niet als bedreiging, maar als kans. Een mogelijkheid om onze werkzaamheden extra efficiënt aan te pakken en zodoende meer toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten en copywriters.

CopyRobin bij BNR Baanbrekende businessmodellen

Beluister het interview met Eric van Hall, oprichter CopyRobin bij BNR Baanbrekende businessmodellen over onze AI-ondersteunde copywriting service.

Maak kennis met Chirp, onze AI-assistent

Vanaf 1 juni 2023 kun je jouw briefing laten genereren met behulp van ‘Chirp’ onze gloednieuwe AI-assistent.

ai-tekstbureau-copyrobin-briefing-opstellen.jpg

Je beantwoordt een paar vragen, en Chirp vult jouw briefing in een minuutje aan met actuele informatie die hij zoekt op internet. Chirp doet als het ware alvast wat 'desk research' zodat de briefing een stuk completer wordt. Je kunt de briefing uiteraard zelf nog naar wens aanpassen.

Nadat jij de briefing hebt verstuurd, genereren we direct een zogenoemde ‘prompt’, oftewel opdracht voor de AI. De tekstschrijver kan die prompt desgewenst nog aanpassen en daarna de tekst met behulp van Chirp binnen het CopyRobin dashboard schrijven.

ai-tekstbureau-copyrobin-tekst-genereren-1.jpg

Chirp gebruikt daarvoor ChatGPT 4, op dit moment de meest krachtige en creatieve AI-writer in de markt.
 ai-tekstbureau-copyrobin-tekst-genereren-3.jpg

Op basis van die tekst en jouw briefing maakt jouw copywriter je tekst compleet. Er komt dus altijd nog een professionele tekstschrijver te pas aan het schrijven van jouw tekst.

Zo werkt het eerste AI-tekstbureau

Als je een nieuwe opdracht indient, kun je kiezen uit 3 opties. Zo bepaal je zelf hoeveel AI de tekstschrijver kan gebruiken bij het schrijven van je tekst. Daarbij geldt: hoe meer AI, hoe lager de prijs.

ai-tekstbureau-copyrobin-briefing-opstellen-1.jpg

AI-powered: op basis van de briefing genereert Chirp de tekst al in concept. Indien van toepassing, is je tekst al geoptimaliseerd voor SEO, inclusief een pakkende meta-titel en meta-omschrijving. De copywriter factcheckt en humaniseert de tekst.

AI-assisted: werkt hetzelfde als AI-powered, maar de copywriter krijgt hierbij extra tijd om de creatieve sappen te laten stromen, diepere onderzoeken uit te voeren en zelfs (korte) interviews af te nemen. Dit zorgt voor een tekst die niet alleen voldoet aan jouw wensen, maar ook de wow-factor heeft die jouw doelgroep overtuigt.

100% human: zoals de naam al aangeeft, gebruikt de schrijver hierbij geen AI. Onze ervaren copywriters zetten hun magie in en schrijven de tekst geheel handmatig. Ze duiken in bronnen, houden wat langere interviews en vertrouwen op hun eigen expertise om een tekst te produceren vol originaliteit en vakmanschap. Copywriting in zijn puurste vorm.

We blijven innoveren met AI

Op 1 juni 2023 gaan we van start met de volgende AI-toepassingen:

  • AI-gegenereerde contentstrategieën en planningen;
  • AI-ondersteunde briefings;
  • AI-ondersteunde tekstproductie;
  • AI-ondersteuning bij het proeflezen.

 

Op onze roadmap voor de rest van het jaar staan nog meer innovaties met AI:

  • matchen van klanten en copywriters;
  • ranken van copywriters;
  • ChatGPT powered chatbots;
  • performance analyses.

 

Voor ieder bedrijf een passende oplossing

Kortom: door AI te integreren in onze workflows kunnen we jou en onze schrijvers nog meer tijd besparen en betere resultaten leveren. We dagen de status quo uit en omarmen de mogelijkheden die deze bijzondere technologie ons biedt.

Vanaf 1 juni 2023 kun je profiteren van onze AI-ondersteunde copywriting-service. Of je nu kiest voor de AI-powered optie, de AI-assisted optie of de 100% human optie; we hebben voor iedereen een passende oplossing.

Leestip: Besteed als digital agency je content uit voor kwaliteit op schaal.

Klaar om het te proberen? Login of registreer nu.

Login | Registreer

Redactie CopyRobin

CopyRobin

De redactie van CopyRobin.


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!