Redactie CopyRobin
05 oktober ‘18 3 min. leestijd

Luc4Me maakt uniek betonnen straatmeubilair

Cases

“Luc4Me maakt straatmeubilair in beton. Dat is puur het product maar in de praktijk zijn het verbindingsprojecten. Banken om mensen samen te brengen. Ons straatmeubilair staat namelijk vaak op openbaar terrein of gedeelde locaties.

Daarnaast doen we projecten waarbij we de banken afwerken met mozaïek. Dat is vaak het initiatief van de buurt of van een organisatie. Tijdens zo’n project merk je dat mensen dichter tot elkaar komen.

Ik wil laten zien dat er meer zit achter de betonnen bank dan je op het eerste gezicht ziet.

Daarom wil ik op mijn website en mijn blog laten zien dat er meer zit achter de betonnen bank dan je op het eerste gezicht ziet en dat ik vanuit mijn hart schrijf. Onze schrijver bij CopyRobin heeft dat begrepen.

Natuurlijk moet je eerst even aan elkaar wennen maar inmiddels kent zij ons bedrijf binnenste buiten en ze schrijft meer dan ik vraag. Bij het lezen van haar teksten denk ik af en toe: ”Wat goed dat je daaraan denkt!” Toen ze laatst over een klant schreef, kreeg ik zelfs complimenten van die klant dat het zo goed geschreven was.

Bij het lezen van haar teksten denk ik af en toe: ”Wat goed dat je daaraan denkt!”

Als ik een opdracht indien, heeft ze aan een paar woorden genoeg, omdat ze inmiddels al langer voor ons schrijft en begrijpt wat ik bedoel. En als ik eens iets snel wil, dan hoef ik het maar te vragen. We hebben ook andere schrijvers gehad via CopyRobin. Dat ging ook prima maar met onze huidige schrijver is er gewoon een hele goede klik.

Wat ik waardevol vind aan de diensten van CopyRobin is dat ze op tijd leveren. Je hoeft er niet achteraan te jagen. Het is een betrouwbare partner. Afspraak is afspraak. Daarnaast vind ik het fijn dat, hoewel alles digitaal gaat, er toch ook persoonlijk contact is. Eric belt in ieder geval een keer per jaar om te vragen of alles goed gaat. Je bent geen nummer, je wordt als klant behandeld. Dat zie je niet overal meer.

Je bent geen nummer, je wordt als klant behandeld. Dat zie je niet overal meer.

Ik heb CopyRobin ingehuurd nadat mijn website was opgeleverd door het reclamebureau. Zij raadden CopyRobin aan voor het schrijven van teksten. Ik vind dat je moet doen waar je goed in bent en daarom heb ik het schrijven van teksten uitbesteed. De copywriters van CopyRobin schrijven gewoon beter dan ik. Ik doe waar ik goed in ben en zij doen waar zij goed in zijn. Bovendien wil ik erop kunnen vertrouwen dat de teksten foutloos zijn als ik ze publiceer en dat ze goed scoren op SEO.

Met onze betonnen banken wil ik verbinden. Met de mozaïekprojecten op de bank vertellen we verhalen. Ik wil dat die verhalen ook op mijn website naar voren komen. Onze schrijver is goed in storytelling dus dat is er prima uitgekomen.

De abonnementsvorm van CopyRobin past prima bij me, want ik heb nog zoveel te vertellen! Ik kan nog wel even vooruit.”

testimonial marcia bodt 

Marcia Bodt - Eigenaar - Luc4me

Heb jij ook nog zoveel te vertellen?
Probeer CopyRobin gratis

Redactie CopyRobin

CopyRobin

De redactie van CopyRobin.


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!