Eric van Hall
07 januari ‘24 2 min. leestijd

AI Awards: CopyRobin finalist

Artikelen

Update 25 januari 2024: We hebben gewonnen!

Lees het persbericht

Groot nieuws!  CopyRobin gaat als een van de finalisten door naar de prestigieuze Nederlandse AI Awards 2023 in de categorie 'AI Supplier'. We staan te springen van enthousiasme, want we zien de erkenning als een teken dat we iets goed doen in de wereld van AI-gedreven copywriting.

Onze visie onder de loep

Dus wat is het hele idee achter deze awards? Nou, het draait allemaal om het vieren van innovatie in de kunstmatige intelligentie. Zeg maar, ze zetten projecten in het zonnetje die echt iets moois doen met AI. En wij zijn super trots dat onze manier van het mixen van menselijk talent met slimme AI-technologieën is opgepikt. Het is alsof de jury zegt: "CopyRobin, jullie hebben het begrepen!". Onze missie om briljante content te leveren met behulp van onze 'copywriting as a service', slaat duidelijk aan.

De finale in zicht

We hebben een hele hoop concurrerende bedrijven achter ons gelaten op weg naar de finale. De jury keek niet alleen naar onze klantgerichtheid en innovatieve spirit, maar ook naar hoe wij de AI-industrie op een ethische manier verder helpen.

De spanning stijgt

Nu de finalisten bekend zijn, begint het echt spannend te worden. Wie oh wie gaat die award op 25 januari winnen? We kunnen niet wachten om het te ontdekken!

Jouw stem maakt het verschil

En nu komt het: jij kunt ons helpen de overwinning binnen te slepen! Tijd om in actie te komen en ons die stem te geven die we zo hard nodig hebben. Breng je stem uit op de AI Awards website en help ons die winst binnen te halen. Je hebt tot 22 januari de tijd, dus wacht niet te lang!

Jouw support

Het bereiken van de finale is voor ons het ultieme compliment en een boost om te blijven innoveren. Jullie support is altijd onze drijvende kracht geweest en deze nominatie is het kersje op de taart. Met een klein stemmetje van jouw kant kunnen we misschien wel met die award naar huis!

Op 22 januari 2024 sloot de stembus. Iedereen die op ons heeft gestemd: heel hartelijk dank!

Laten we samen proosten op AI en creativiteit - jouw stem kan ons naar de overwinning leiden!

Eric van Hall

CopyRobin

Eric is oprichter en eigenaar van CopyRobin - 'copywriting as a service'. Dit online platform helpt bedrijven aan pakkende teksten en freelance copywriters aan leuke opdrachten. Eric blogt, podcast en vlogt regelmatig over digitale marketing bij o.a. CopyRobin en Emerce. Eric is tevens beschikbaar als presentator, moderator, interviewer en dagvoorzitter voor (online) evenementen. Hij is geïnterviewd door onder andere Het FD, Het Parool, De Volkskrant, De Telegraaf, Het AD, Trouw, Adformatie, BNR, meerdere podcasts en anderen. Zijn missie: om de wereld aan betere content te helpen.

Interviews met Eric   Maak afspraak met Eric


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!