Redactie CopyRobin
25 januari ‘24 2 min. leestijd

CopyRobin winnaar na spannende strijd om AI Awards 2023

Artikelen

Amsterdam, 25 januari 2024 – CopyRobin is tot winnaar van de AI Award 2023 uitgeroepen na een spannende strijd met TwinAI en LessonUp in de categorie AI Supplier tijdens de inaugurele AI Awards Nederland. De combinatie van de hoogste beoordeling door geavanceerde AI-systemen, ChatGPT en Google Bard, en de uiteindelijke keuze van het publiek heeft CopyRobin's leidende rol bevestigd in de AI-gestuurde copywriting-sector.

Kernpunten:

  • CopyRobin is de winnaar van de AI Supplier Award 2023.
  • AI Jury ChatGPT en Google Bard betrokken, met publieksstem als doorslaggevende factor.
  • Concurrentie was intens met bedrijven TwinAI en LessonUp.
  • Hans Hoornstra pakte de AI Person of the Year titel; SkillsTown won de AI Education Award.
  • Evenement benadrukt belang van Nederland als voorloper in de AI-sector.
  • Voor meer informatie: neem contact op.

 

Bests of both worlds

Eric van Hall, oprichter en CEO van CopyRobin, reageert verheugd op de overwinning: "Ons besluit om AI te omarmen als een verlenging van onze menselijke creativiteit is opmerkelijk beloond. Het is een bevestiging dat deze 'best of both worlds' benadering de juiste koers is. Ik ben trots op ons team en dankbaar voor de publieke erkenning."

AI Person of the Year, AI Supplier en AI Education

De AI Awards onderstrepen de toenemende betrokkenheid van Nederland in de vorderingen van kunstmatige intelligentie. Gehost door Hans Schuurmans, in samenwerking met Brabant Business Media en AIMAZE, benadrukt het evenement het belang van technologische vooruitgang in onderwijs, handel en maatschappelijke toepassingen in drie categorieën: AI Person of the Year, AI Supplier en AI Education.

In de AI Person of the Year categorie trokken Olaf Lemmens, Hans Hoornstra en Remy Gieling veel aandacht. Uiteindelijk werd Hans Hoornstra door het publiek gekozen voor zijn uitzonderlijke werk met AI in maatschappelijke en educatieve projecten. De AI Education categorie zag een vergelijkbare strijd met Computrain, SkillsTown en Codename Future als kanshebbers, waarbij SkillsTown verdiend de prijs voor AI Education mee naar huis nam dankzij hun innovatieve leerplatform.

Precedent

Deze awards scheppen een precedent voor erkenning van uitmuntendheid en innovatie in de AI-sector en belichten hoe samenwerking tussen mens en machine de toekomst van diverse industrieën kan vormgeven. CopyRobin zet deze trend voort door naadloos de expertise van hun copywriters te combineren met AI, om zo de mogelijkheden van digitale contentcreatie te herschrijven.

Voor meer details over CopyRobin's diensten en hun visie op de synergie tussen copywriting en AI, samen met informatie over de AI Awards neem contact met ons op.

Over CopyRobin

CopyRobin is het eerste AI-gedreven copywritingbureau van Nederland. Dit online platform dat AI-ondersteunde 'copywriting as a service' biedt helpt opdrachtgevers aan unieke, professionele teksten voor hun website, blog, nieuwsbrief en andere publicaties. En CopyRobin helpt freelance tekstschrijvers aan mooie opdrachten van aansprekende klanten.

Maak een afspraak

Redactie CopyRobin

CopyRobin

De redactie van CopyRobin.


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!