Redactie CopyRobin
11 maart ‘24 3 min. leestijd

Van tekst naar beeld: CopyRobin pioniert met AI-fotografie voor bedrijven

Artikelen

Een opmerkelijke verschuiving vindt plaats in de visuele contentindustrie.

AI-fotografie, met tools als Midjourney en Dall-E, vervangt snel de traditionele fotografie. CopyRobin, pionier in Nederland met AI-ondersteunde copywriting-as-a-service, introduceert nu een toegankelijke AI-fotoservice.

Hiermee betreden ze opnieuw als voorloper de markt. CopyRobin biedt bedrijven daarmee toegang tot een netwerk van vakkundige digital artists.

Deze digitale kunstenaars gebruiken AI-technologie om opdrachtgevers te helpen bij het maken van passend beeldmateriaal. 

ai-foto-schilder.jpg(Deze afbeelding is gemaakt door onze AI-fotoservice.)

"Hier zitten vast meer bedrijven op te wachten."

“Toen we de visuele aspecten van onze eigen website aanpakten met AI-fotografie, waren we gelijk overweldigd door de potentie. De kwaliteit, snelheid en flexibiliteit van het maken van afbeeldingen overtrof onze verwachtingen. Op dat moment dacht ik: dit is revolutionair, hier zitten vast meer bedrijven op te wachten. En zo was het idee voor onze AI-fotoservice geboren,” zegt Eric van Hall, oprichter van CopyRobin.

"Dankzij ons netwerk van digital artists voldoen we aan deze behoefte. Opdrachtgevers krijgen snel en kostenefficiënt de gewenste afbeeldingen en illustraties."

ai-foto-portret.jpg(Deze afbeelding is gemaakt door onze AI-fotoservice.)

Getalenteerde digitale kunstenaars

CopyRobin's nieuwe dienst verbindt bedrijven met getalenteerde digitale kunstenaars. Zij maken gepersonaliseerde beeldcreaties met AI-ondersteuning. Dit aanbod voldoet precies aan de toenemende vraag naar afbeeldingen op maat voor websites, marketingcampagnes en sociale media.

"Door de krachten van getalenteerde kunstenaars en AI-technologie te bundelen, willen we een nieuwe standaard zetten in de industrie.”

Achtergrondinformatie:

  • Trend: AI-fotografie betekent een keerpunt in de productie van visueel materiaal, met een focus op snelheid, kostenbesparing en personalisatie.
  • De service: CopyRobin koppelt bedrijven aan een netwerk van digital artists, gespecialiseerd in AI-gegenereerde afbeeldingen.
  • Voordelen: klanten genieten van snelle levering, kostenbesparing en gepersonaliseerde content, vrij van de logistieke uitdagingen en kosten van traditionele fotoshoots.

 

ai-foto-puppy.jpg(Deze afbeelding is gemaakt door onze AI-fotoservice.)

Van Hall: "Onze AI-fotoservice speelt in op de groeiende behoefte aan moderne, flexibele oplossingen voor beelduitingen. Door de krachten van getalenteerde kunstenaars en AI-technologie te bundelen, willen we een nieuwe standaard zetten in de industrie.”

CopyRobin's methode markeert een mijlpaal in contentcreatie en bevestigt Nederland's leidende rol in het omarmen van digitale vernieuwingen. De dienst staat per direct ter beschikking van bedrijven die hun visuele communicatie naar een hoger niveau willen tillen.

Kernpunten:

  • Vernieuwing in beeldende content: CopyRobin introduceert een netwerk van digital artists voor AI-fotografie.
  • Trend: AI-fotografie neemt snel de plaats in van traditionele fotografie, met voordelen in snelheid, kosten en personalisatie.
  • Eerste in Nederland: na het succes met copywriting-as-a-service, is CopyRobin opnieuw pionier met een AI-fotoservice.
  • Voordelen voor bedrijven: toegang tot snelle, kosteneffectieve en gepersonaliseerde afbeeldingen en illustraties.

 

Meer informatie over AI-fotoservice

Redactie CopyRobin

CopyRobin

De redactie van CopyRobin.


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!