Eric van Hall
08 april ‘24 2 min. leestijd

CopyRobin met Nextly genomineerd voor Dutch Interactive Awards

Artikelen

CopyRobin is samen met development partner Nextly genomineerd voor de prestigieuze Dutch Interactive Awards 2024 in de categorie AI-toepassingen.

Vorig jaar hebben we de komst van generatieve AI direct omarmd. We gingen in gesprek met onze technische partner Nextly om onze bestaande workflows te verbeteren met behulp van AI.

https://www.youtube.com/watch?v=tGFjpn75cH0

Eerst bracht ik in kaar waar generatieve AI onze dienstverlening kon verrijken. Ik bracht in totaal acht workflows in kaart waarbij AI van toegevoegde waarde kon zijn.

AI-assistent Chirp

Bij Nextly bedachten ze 'Chirp' de onvermoeibare AI-assistent die onze klanten helpt met het opstellen van hun briefings en onze copywriters assisteert bij het schrijven van de teksten.

Eerder dit jaar wonnen we al de AI Award in de categorie AI supplier of the year. En nu dus deze mooie nominatie voor de Dutch Interactive Awards.

Genomineerde Dutch Interactive Awards

Pitch aan vakjury

Vrijdag 19 april pitchte Eric van Hall van CopyRobin samen met Cornee van der Panne van Nextly onze case aan de vakjury van de Dutch Interactive Awards in de categorie 'AI toepassingen'.

Eric van Hall en Cornee van der Panne voor de pitch aan de vakjury.

De Dutch Interactive Awards (DIA) zijn dé prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse makers.

Elk bureau, opdrachtgever of bedrijf in Nederland met een indrukwekkend interactief project doet mee. We worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury van zwaargewichten uit de digitale wereld.

Na onze pitch van vijf minuten stelden de juryleden nog een aantal goed doordachte vragen. Na afloop hadden Cornee en ik een goed gevoel over hoe het was gegaan!

Awardnight: 6 juni

De awardnight op donderdag 6 juni in de Beurs van Berlage belooft een spannend moment te worden. De teams van Nextly en CopyRobin kijken ernaar uit om te zien of onze inspanningen worden bekroond met een award.

Het is nu al een eer om genomineerd te zijn, en elk verder succes  zal een kers op de taart zijn in onze verdere ontdekkingsreis door de wereld van generatieve AI en copywriting.

Voor meer informatie over deze spannende ontwikkeling en voor verdere updates, schrijf je in op onze nieuwsbrief of neem rechtstreeks contact met ons op.

Eric van Hall

CopyRobin

Eric is oprichter en eigenaar van CopyRobin - 'copywriting as a service'. Dit online platform helpt bedrijven aan pakkende teksten en freelance copywriters aan leuke opdrachten. Eric blogt, podcast en vlogt regelmatig over digitale marketing bij o.a. CopyRobin en Emerce. Eric is tevens beschikbaar als presentator, moderator, interviewer en dagvoorzitter voor (online) evenementen. Hij is geïnterviewd door onder andere Het FD, Het Parool, De Volkskrant, De Telegraaf, Het AD, Trouw, Adformatie, BNR, meerdere podcasts en anderen. Zijn missie: om de wereld aan betere content te helpen.

Interviews met Eric   Maak afspraak met Eric


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!