Redactie CopyRobin
21 september ‘18 2 min. leestijd

Cycle Media verzorgt social media voor de publieke sector

Cases

“De afgelopen weken zijn we bezig geweest met de rebranding van onze website. Op één middag hebben we al onze teksten uitgezet bij CopyRobin om deze te laten herschrijven. Dat ging redelijk vlot.

Toen we besloten om onze content uit te besteden aan CopyRobin, waren we in eerste instantie wel sceptisch over de kwaliteit die we mochten verwachten. Daarom hebben we eerst een proefopdracht geplaatst.

Haar teksten dansen echt van het scherm.

De schrijver nam contact met ons op en er was gelijk een goede klik. Cycle Media helpt gemeenten met hun social media strategie. Dat is best specifiek. Onze schrijver heeft gewerkt in de publieke sector, ze heeft verstand van social media én een vlotte pen. Haar teksten dansen echt van het scherm. De proeftekst die we ontvingen, was dan ook boven verwachting. We hadden niet gedacht dat we een copywriter zouden vinden die zo goed aansluit.

Een tweede twijfelpunt was de prijs, maar ook die viel erg mee. Dus nu we onze website hebben aangepakt, gaan we volgende maand verder met blogteksten.

We zijn een klein bureau en niemand van ons is echt sterk in het schrijven van teksten.

We zijn een klein bureau en niemand van ons is echt sterk in het schrijven van teksten. Daarom is het fijn als je dat kan overlaten aan een professionele copywriter. Teksten schrijven kost bovendien veel tijd. Wij gebruiken die tijd liever om te doen waar wij goed in zijn: het opzetten van en meedenken over social media strategieën voor onze klanten. Het uitbesteden van teksten ontzorgt ons. Zo hebben we meer aandacht voor onze klanten.

In september publiceren we onze eerste blog op Frankwatching.

Omdat we net begonnen zijn, kan ik nu nog niet zeggen of de teksten op de website het gewenste resultaat hebben. Wel gaan we in september onze eerste blog publiceren op Frankwatching. Dat is alvast een eerste resultaat! Zonder hulp van een ervaren schrijver hadden we waarschijnlijk niet zo’n goed artikel kunnen opleveren.

Het aanleveren van opdrachten gaat makkelijk via het dashboard. Er is geen gedoe met over en weer mailen. Als het nodig is, hebben we direct contact met de schrijver en dat werkt heel snel en efficiënt.

Ik kan de diensten van CopyRobin zeker aanraden aan andere bedrijven. Sterker nog, dat heb ik al een paar keer gedaan.”

Toby van der Veen

Toby van der Veen – Business Developer Cycle Media

Ook teksten laten schrijven die van het scherm af dansen?
Probeer CopyRobin gratis

Redactie CopyRobin

CopyRobin

De redactie van CopyRobin.


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!