Redactie CopyRobin
21 september ‘18 3 min. leestijd

Pixigo: alles over smartphone fotografie

Cases

Pixigo wil met behulp van goede content meer bekendheid creëren voor hun specifieke niche producten. Om tijd te besparen, schakelden zij de copywriters van CopyRobin in. Na een jaar blijken de op maat gemaakte teksten goed te scoren in Google en zelfs beter te werken dan Adwords campagnes!

“Ik had een dringende behoefte aan teksten voor mijn website en blog, maar te weinig tijd om ze zelf te schrijven. Voordat ik CopyRobin inschakelde, twijfelde ik of ik voldoende kwaliteit zou krijgen voor de prijs. CopyRobin werkt met abonnementen. Zou de schrijver de teksten niet afraffelen om maar aan dat abonnement te voldoen? Dat had ik eerder ervaren met dergelijke diensten.

CopyRobin doet echter wat ze belooft: de teksten worden geschreven door gekwalificeerde schrijvers.

Ik werk nu een jaar met CopyRobin. Hun teksten leverden me in dat jaar meer op dan de meeste Adwords campagnes. Met Adwords kun je op korte termijn goed scoren. Op de langere termijn leveren deze teksten een veel betere positie in Google. Zeker omdat wij in een hele specifieke niche werken. Wij focussen ons op allerlei soorten producten die helpen bij het maken van beelden op smartphones. Met zo’n product heb je hele specifieke trefwoorden. Met de blogs en pagina’s die we nu schrijven, komen we veel beter naar voren op de zoekwoorden waarop we gevonden willen worden.

De teksten leverden me in een jaar meer op dan de meeste Adwords campagnes.

CopyRobin ontzorgt me van het schrijven van content. Daardoor kan ik me richten op het verbeteren van mijn score op Google, het optimaliseren van plaatjes voor SEO en het analyseren van Google Analytics. Wat werkt en wat kan er nog beter? Als ik zelf de teksten zou moeten schrijven, dan kon ik me daar niet zo mee bezighouden.


Het CopyRobin dashboard waarin ik mijn opdrachten aanlever, werkt heel handig. Ik geef het onderwerp op en de informatie die ik daarover heb. Verder hoef ik in mijn briefing niet te letten op hoe ik iets omschrijf. Ik gooi het als het ware over de schutting en ontvang binnen een paar dagen een keurige, unieke tekst terug. Heel soms moet ik nog kleine aanpassingen doen die heel product specifiek zijn maar over het algemeen kan ik de teksten zo op mijn website plaatsen.

Het CopyRobin dashboard waarin ik mijn opdrachten aanlever, werkt heel handig

Je kunt in het dashboard meerdere opdrachten tegelijk aanleveren. Soms ga ik op een zaterdag zitten en plan dan content voor een maand vooruit. Op dit moment ben ik bezig met een groot project voor 4 verschillende productvariaties. Ik geef dan de specifieke informatie aan voor het betreffende product en voor de overeenkomsten kan ik verwijzen naar de algemene informatie die geldt voor alle 4 de varianten. Dat scheelt een heleboel extra typen.

Andere ondernemers met wie ik werk, worstelen met hetzelfde issue: content is noodzakelijk om op te vallen maar het kost veel tijd om goede teksten te schrijven. Ik heb hen al laten weten dat het voor mij veel stress scheelt dat ik mijn teksten heb uitbesteed aan CopyRobin.”

thomas brons

Thomas Brons - Pixigo

Ook minder stress door je schrijfwerk uit te besteden aan CopyRobin?
Plaats gratis proefopdracht

Redactie CopyRobin

CopyRobin

De redactie van CopyRobin.


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!