Redactie CopyRobin
31 januari ‘20 2 min. leestijd

Grouve Management deelt kennis in het Nederlands en Engels

Cases

 “Eerst schreef ik mijn blogs zelf over iets wat ik had gelezen of gehoord, maar dat ging me op den duur teveel tijd kosten.

Daarom besloot ik het uit te besteden aan CopyRobin. Dat scheelt behoorlijk wat tijd. Je wordt echt helemaal ontzorgd. Ik lever het onderwerp aan, wat ik graag in het artikel wil zien en de trefwoorden. Daar houdt de schrijver dan rekening mee.

Het is duidelijk dat de copywriters die de artikelen schrijven, dat vaker doen. Zij zijn tekstueel beter dan ik. De kwaliteit van de teksten is prima.

Het abonnement is een goede stok achter de deur om er een goed ritme in te houden.

Ik heb gekozen voor het meest uitgebreide pakket dat er is. Toen ik er net aan begon, maakte ik me wel druk of ik voldoende materiaal had om over te (laten) schrijven. Voor mij moeten de blogs wel echt ergens over gaan. Inmiddels blijkt wel dat ik voldoende onderwerpen heb om over te schrijven. Het abonnement is een goede stok achter de deur om er een goed ritme in te houden. Ik wil ongeveer 1 blog per week plaatsen. Met dit abonnement is het nu een soort routine geworden. Inmiddels heb ik wel een redelijke voorraad blogs klaar staan, dus ik kan even vooruit. Het is nu aan mij om daar een foto bij te zoeken en die te plaatsen. Daar moet ik even tijd in steken.

Handig is ook dat ik de artikelen zowel in het Nederlands als Engels kan laten schrijven.

Handig is ook dat ik de artikelen zowel in het Nederlands als Engels kan laten schrijven. Dat vind ik een groot voordeel. De Engelse artikelen zijn vooral voor mijn LinkedIn volgers. Ik heb behoorlijk wat volgers en veel daarvan lezen geen Nederlands. Met Engelse teksten vergroot ik zo onder Engelstalige lezers mijn naamsbekendheid. Met een marketingbureau ben ik nu aan het kijken hoe ik nog meer uit deze content kan halen.

Ze doen er alles aan om de klant tevreden te houden en dat vind ik heel belangrijk.

Waar ik ook tevreden over ben, is de klantvriendelijkheid van CopyRobin. Ze reageren snel op e-mails en als er een probleem is, dan zitten ze er bovenop en spelen geen verstoppertje. Ze doen er alles aan om de klant tevreden te houden en dat vind ik heel belangrijk. Ook als ik even niet op tijd input kan aanleveren vanwege vakantie ofzo, dan doen ze niet moeilijk en kan ik mijn credits op een later moment inzetten.

Ik raad het uitbesteden van het schrijven van blogs aan CopyRobin ook aan relaties aan. Het levert veel tijdwinst en gemak.”

Gerard Grouve - Senior Executive Manager - Grouve Management.

Kies jij ook voor tijdwinst en gemak?
Plaats een proefopdracht

Redactie CopyRobin

CopyRobin

De redactie van CopyRobin.


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!