Redactie CopyRobin
16 oktober ‘18 2 min. leestijd

CopyRobin in Pioneer pitch

Artikelen

CopyRobin is uitgenodigd om te presenteren tijdens de Pioneer pitches op het Marketing Pioneers Congres '18. Dit jaarlijkse congres wil directie, commercieel managers, product/merk managers en innovatie managers helpen om succesvol te zijn.

Tijdens Marketing Pioneers '18 presenteren meer dan 15 internationale en nationale sprekers. Allemaal frontrunners, trendsetters of vernieuwers in de wereld van marketing en innovatie. Ze inspireren, dagen uit en zetten je aan het denken.

https://www.youtube.com/watch?v=Wvw9sheL2b4 

Pioneer pitches

Daarom ben ik heel trots dat ik op dit congres het CopyRobin concept mag pitchen tegenover 350 zakelijke topbeslissers en een vakjury. In totaal dingen vijf innovatieve bedrijven mee naar de Erik Driessen Award (EDA) en een geldprijs van € 2.500.

naar de Erik Driessen Award (EDA)

Erik Driessen was een vriend, inspirator én de eerste dagvoorzitter van Marketing Pioneers. Helaas moest hij in 2013 afscheid nemen van het leven. Erik was een fantastisch mens die zijn collega's vertrouwen gaf in moeilijke tijden, voor hen juichte bij succes, die altijd voor iedereen klaar stond als een onuitputtelijke bron van creativiteit en bovenal een oneindige waterval van ideeën voor zijn collega marketeers was. Om zijn bijzondere, positieve mentaliteit over te dragen op toekomstige generaties ondernemers heeft Marketing Pioneers de Erik Driessen Award in het leven geroepen.

Vakjury

De Pioneer Pitches worden mede mogelijk gemaakt door partners BOM Brabant Ventures, Peak Capital en Startupbootcamp. De vakjury bestaat uit directie en oprichters van deze partners. Miriam Dragstra (BOM Brabant Ventures), Johan van Mil (Peak Capital) en Patrick de Zeeuw (Startupbootcamp) geven de deelnemers op 15 november hun professionele oordeel.

Marketing Pioneers

In 1973 concludeerde managementgoeroe Peter Drucker al dat in ondernemen maar twee zaken belangrijk zijn: marketing en innovatie. Bedrijven moeten zichzelf telkens opnieuw uitvinden om te overleven. Een goed idee is nog steeds goud waard. Maar omdat de tijd steeds sneller gaat, is de noodzaak om een idee snel naar de markt te brengen groter dan ooit.

Maar omdat de tijd steeds sneller gaat, is de noodzaak om een idee snel naar de markt te brengen groter dan ooit.

Marketing Pioneers biedt kennis, contacten, energie, inzicht en ideeën voor zakelijke topbeslissers om dit doel te bereiken. Ze helpen directie, commercieel managers, product/merk managers en innovatie managers om succesvol te zijn. Voor deze pioniers organiseren ze een jaarlijks congres, masterclasses, innovatie sessies, interviews en informele activiteiten.

Jaarcongres: 15 november 2018

orangerie

Vanuit een samenwerkingsverband van vooraanstaande marketing dienstverleners presenteert Marketing Pioneers het beste binnen het vakgebied. Maak kennis met Marketing Pioneers tijdens het jaarcongres op 15 november 2018 in de Orangerie in ’s-Hertogenbosch.

Plaats gratis proefopdracht

Redactie CopyRobin

CopyRobin

De redactie van CopyRobin.


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!