Eric van Hall
07 januari ‘20 2 min. leestijd

De3: drie handige tips & tricks over copywriting en contentmarketing

De3: Tips & Tricks

De3 - elke dinsdag om drie uur: drie tips en tricks over copywriting en contentmarketing

Wil jij beter leren schrijven? Meer lezers? En uiteindelijk meer kopers? Check dan vanaf nu elke dinsdag om drie uur: De3!
Korte video's van circa 4 minuten en blogs met telkens drie handige tips & tricks over copywriting en contentmarketing die je direct kunt toepassen.

 

De3 geeft antwoord op vragen als: “Hoe schrijf ik een pakkende titel?” “Waar vind ik de beste afbeeldingen?” “Hoe voorkom ik stomme taalfouten?” en nog veel, veel meer prangende en praktische vragen voor zowel beginnende als ervaren schrijvers, (content)marketeers en ondernemers die meer willen bereiken met hun toetsenbord.

 

Elke week als eerste een nieuwe De3 video?

Abonneer je op ons YouTube kanaal, like onze Facebookpagina of volg ons op Linkedin, Twitter en Instagram.
Liever een keer per maand een mail met naast De3 nog aanvullende blogs en cases over copywriting en contentmarketing? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

 

Heb je een copywriting of contentmarketing vraag?

Laat het ons weten! En voor je het weet geeft de volgende De3 tips en tricks die ook jou verder helpen. Bijvoorbeeld om een betere schrijver of contentmarketeer te worden!

Eric van Hall

CopyRobin

Eric is oprichter en eigenaar van CopyRobin - 'copywriting as a service'. Dit online platform helpt bedrijven aan pakkende teksten en freelance copywriters aan leuke opdrachten. Eric blogt, podcast en vlogt regelmatig over digitale marketing bij o.a. CopyRobin en Emerce. Eric is tevens beschikbaar als presentator, moderator, interviewer en dagvoorzitter voor (online) evenementen. Hij is geïnterviewd door onder andere Het FD, Het Parool, De Volkskrant, De Telegraaf, Het AD, Trouw, Adformatie, BNR, meerdere podcasts en anderen. Zijn missie: om de wereld aan betere content te helpen.

Interviews met Eric   Maak afspraak met Eric


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!