Over Ons

https://www.youtube.com/watch?v=iO29z_EEXao

CopyRobin helpt je aan unieke, professionele teksten voor je website, blog, nieuwsbrief en andere publicaties.

Organisaties moeten vandaag de dag waardevolle content publiceren om te overleven. Maar om consistent goede teksten te produceren is makkelijker gezegd dan gedaan.

Jouw team heeft waarschijnlijk al de handen vol aan hun dagelijks werk. Waar vinden ze de tijd om die blog post te schrijven? En, laten we eerlijk zijn, niet iedereen vindt het leuk om te schrijven.

Daar komt bij dat het inhuren en aansturen van freelance copywriters behoorlijk lastig kan zijn.

CopyRobin lost deze problemen op. Want, voor een bescheiden bedrag per maand, beschik je altijd over je eigen virtuele copywriters.

Met CopyRobin krijg je:

 • Teksten geschreven door professionele schrijvers
 • Efficiënte workflow
 • Heldere communicatie
 • Gestructureerde briefings
 • Professionele eindredactie
 • Razendsnelle levertijden
 • Verse, nieuwe teksten met grote regelmaat
 • Betrouwbare deadlines
 • Constante terugkoppeling
 • Fanatieke klantenservice en support
 • Zeer betaalbare tarieven

CopyRobin koppelt je aan passende schrijvers

CopyRobin werkt samen met ruim 100 aangesloten freelance schrijvers. Daarom kun je als klant van CopyRobin altijd beschikken over een passende schrijver voor jouw opdrachten.

CopyRobin werkt o.a. voor:

Adviesgroep 88Agile Business BuildersASEGA Legal ● AWEBambuu ● BeestjeskwijtBMN Bouwmaterialen  ● BrandfabricBureaustoelenexpertCCI GroepCertification Company  Craydon ● Cycle Media (caseDela DeniosDriebit ● Faber AV ● Fincade ● ForYou Magazine ● Forza DigitalGrouve Management (case) ● Housevertising ● IMU ● INTO Franchise (case)● IT Creation ● ITIUMJobbirdJohnny LocoJor.nl● www.kieszeker.nlKPNLatazaLeaseTraderLoyalsLuc4Me (case) ● M&I PartnersM&R Adviseurs ●  ● Minibeachflag ● Nestlé ● O’NeillOTYSPixigo (case● Pocketmenu (case) ● Renoform ● RevitalisQuebit ● Sanders Media ● SearchProSimpleSurance ● SolidQ IT ● Studenten.nl ● Vaartland ● WebtexttoolWorldline ● Zorgeloosch en verschillende grotere internet- en SEO-bureaus.

Bekijk ook deze inspirerende cases van onze klanten.

Gratis proefopdracht

Wij staan voor topkwaliteit teksten en fanatieke service. Daarom mag je gratis een proefopdracht plaatsen van maximaal 400 woorden (standaard moeilijkheidsgraad).

Je hoeft bij registratie geen creditcard/automatische incasso op te geven, dus je loopt geen enkel risico. Ben je niet 100% tevreden met het geleverde werk, dan hoef je niets te doen. Want, pas wanneer je de proefopdracht wilt gebruiken, vragen we je om je IBAN nummer en machtiging voor automatische incasso en gaat je abonnement in.

Meer weten? Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen. Overtuigd? Meld je nu aan.

“De afgelopen weken zijn we bezig geweest met de rebranding van onze website. Op één middag hebben we al onze teksten uitgezet bij CopyRobin om deze te laten herschrijven. Dat ging redelijk vlot.

Toen we besloten om onze content uit te besteden aan CopyRobin, waren we in eerste instantie wel sceptisch over de kwaliteit die we mochten verwachten. Daarom hebben we eerst een proefopdracht geplaatst.

Haar teksten dansen echt van het scherm.

De schrijver nam contact met ons op en er was gelijk een goede klik. Cycle Media helpt gemeenten met hun social media strategie. Dat is best specifiek. Onze schrijver heeft gewerkt in de publieke sector, ze heeft verstand van social media én een vlotte pen. Haar teksten dansen echt van het scherm. De proeftekst die we ontvingen, was dan ook boven verwachting. We hadden niet gedacht dat we een copywriter zouden vinden die zo goed aansluit.

Een tweede twijfelpunt was de prijs, maar ook die viel erg mee. Dus nu we onze website hebben aangepakt, gaan we volgende maand verder met blogteksten.

We zijn een klein bureau en niemand van ons is echt sterk in het schrijven van teksten.

We zijn een klein bureau en niemand van ons is echt sterk in het schrijven van teksten. Daarom is het fijn als je dat kan overlaten aan een professionele copywriter. Teksten schrijven kost bovendien veel tijd. Wij gebruiken die tijd liever om te doen waar wij goed in zijn: het opzetten van en meedenken over social media strategieën voor onze klanten. Het uitbesteden van teksten ontzorgt ons. Zo hebben we meer aandacht voor onze klanten.

In september publiceren we onze eerste blog op Frankwatching.

Omdat we net begonnen zijn, kan ik nu nog niet zeggen of de teksten op de website het gewenste resultaat hebben. Wel gaan we in september onze eerste blog publiceren op Frankwatching. Dat is alvast een eerste resultaat! Zonder hulp van een ervaren schrijver hadden we waarschijnlijk niet zo’n goed artikel kunnen opleveren.

Het aanleveren van opdrachten gaat makkelijk via het dashboard. Er is geen gedoe met over en weer mailen. Als het nodig is, hebben we direct contact met de schrijver en dat werkt heel snel en efficiënt.

Ik kan de diensten van CopyRobin zeker aanraden aan andere bedrijven. Sterker nog, dat heb ik al een paar keer gedaan.”

 

Meer
Toby van der Veen
Business Developer - Cycle Media

CopyRobin werkt voor o.a.:

Bekend van: