SEO tekstschrijver nodig?

Je wilt dat potentiële klanten je eenvoudig online vinden. Dan ontkom je er niet aan om je website zo te optimaliseren dat je hoger in Google scoort. Organisch zoekverkeer kost je geen geld, maar wel vaak veel tijd en moeite. 

Want hoe zorg je voor SEO-proof teksten, die ook nog eens aantrekkelijk en overtuigend zijn voor je doelgroep? Het antwoord is: schakel een SEO-tekstschrijver van CopyRobin in.

Met meer dan 250 professionele SEO tekstschrijvers en copywriters zorgt CopyRobin voor relevante, unieke content voor iedere website. 

Jouw specialiteit? Kennis van jouw klant en het product of de dienst die je verkoopt. Onze specialiteit? De behoeften van Google matchen met de behoeften van jouw doelgroep, in een prettig leesbare tekst. 

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie (SEO)? 

Content marketing en zoekmachine optimalisatie zijn niet meer weg te denken uit online marketing. Een hogere positie in Google betekent dat klanten je beter weten te vinden. Combineer je dit met conversiegerichte teksten? Dan is het resultaat: meer e-mails, telefoontjes en orders.

Hoe beter de vindbaarheid en hoe relevanter de content van jouw website, hoe meer klanten overgaan tot actie of aankoop. Het doel is om je op zo’n manier te onderscheiden van concurrenten, dat potentiële klanten bij jou terecht komen. 

Gratis verkeer naar jouw website klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch kun je met goede content de juiste, potentiële klanten aantrekken. Mensen zoeken naar een bepaald product of een specifieke dienst. Dit doen ze met een of meerdere zoekwoorden. Door te zorgen dat deze zoekwoorden op de juiste manier op jouw website staan, belanden zij op je website.

Waarom je niet alleen voor Google moet schrijven

Een hoog aantal websitebezoekers is leuk, maar vervolgens wil je natuurlijk dat deze potentiële klanten iets bij je kopen. Daarom is een tekst die alleen maar geschreven is voor een zoekmachine niet genoeg. Een echt goede tekst houdt rekening met zoekmachines én is prettig leesbaar en overtuigend voor je bezoekers.

Zoekmachine optimalisatie en SEO-teksten schrijven is allang geen kwestie meer van simpelweg een bepaald zoekwoord zo vaak mogelijk herhalen op je landingspagina. Dit leidt slechts tot onleesbare teksten, die vreselijk zijn voor een potentiële klant.

Google wordt steeds slimmer en herkent dit soort trucs allang. Wist je dat Google je zelfs straft voor zulke trucjes door jouw website lager te laten ranken? Dat wil je natuurlijk niet hebben! 

Hoe zorg je voor goede, relevante SEO-teksten?

Relevante content begint met een contentstrategie. Welke onderwerpen moeten aan bod komen op je website en in welke vorm giet je ze? Misschien passen wekelijkse blogs goed bij jouw zaak of zijn juist losse SEO landingspagina’s voldoende voor jouw onderneming. 

Bedenk wie je doelgroep is en waarnaar potentiële klanten zoeken. Zo kom je erachter welke zoekwoorden van belang zijn om op te nemen in de tekst. Bedenk ook welke actie de bezoeker na het lezen van je tekst zou moeten ondernemen.

Een goede SEO-tekst bevat naast leesbare content ook relevante titels, een goede meta omschrijving, en interne links. Het is belangrijk om te zorgen voor evergreen content: content die op lange termijn interessant blijft voor je doelgroep. 

Waar de focus in blogs vaak ligt op actualiteit en trends, zorg je met evergreen content voor tijdloze artikelen. Denk bijvoorbeeld aan handleidingen, veelgestelde vragen of basisteksten over een bepaald onderwerp.

Waarom een SEO tekstschrijver inschakelen? 

Waarom is het nou zinvol om een SEO tekstschrijver in te schakelen? Kun je het teksten schrijven niet gewoon zelf doen? Jij weet toch precies waar jouw klanten naar zoeken, welke producten of diensten je aanbiedt en waar potentiële klanten zich bevinden?

Met dat laatste zijn wij het helemaal eens. Passie, kennis van je klanten en vakkennis: dat is jouw specialiteit. Op basis daarvan kun je vast en zeker leuke teksten schrijven voor je website. Toch kost het schrijven van goede content je misschien veel tijd en moeite. 

Het specialisme van onze SEO schrijvers is kennis over de eisen die Google stelt aan relevante content. Tel daarbij op dat de schrijvers van CopyRobin zich ontzettend goed kunnen inleven in iedere doelgroep. 

Met de juiste call-to-action overtuigen onze tekstschrijvers je potentiële klanten om over te gaan tot aankoop of actie. Daarom is het inhuren van SEO specialisten de investering zeker waard. 

Waarom teksten laten schrijven door CopyRobin?

Je bent overtuigd van het nut van SEO-teksten, maar nu zoek je nog naar de juiste SEO schrijver. CopyRobin levert tot grote tevredenheid professionele, kwalitatieve teksten aan meer dan 500 klanten. 

Wij nemen het volledige schrijfproces uit handen en besparen je daarmee tijd en dus geld. CopyRobin staat voor snelheid én kwaliteit. 

Je vult een briefing in ons dashboard in. Wij zoeken daar vervolgens de perfecte copywriter bij. We hanteren een korte doorlooptijd, waarbij alle teksten voor oplevering langs onze eindredactie gaan. 

Heb je na oplevering toch nog opmerkingen over de SEO-tekst? Geen zorgen, want wij doen niet moeilijk over correctierondes. We zijn pas tevreden wanneer jij dat bent!

Bij CopyRobin bepaal jij zelf hoeveel een SEO-tekst kost. Je geeft aan hoeveel teksten je nodig hebt en zit nergens aan vast. Of je nu werkt als zzp’er, ondernemer of marketeer bij een klein of groot bedrijf, met onze verschillende bundels vinden we altijd een passende oplossing naar jouw wens. 

Voor teksten geldt: hoe beter de input en briefing, hoe goedkoper de tekst. Daarnaast speelt het aantal woorden van de tekst een rol: hoe korter de tekst, hoe voordeliger. 

Direct een proefopdracht aanvragen 

Enthousiast geworden? Vraag dan direct een gratis proefopdracht aan. Dit is de perfecte manier om te ontdekken of de tekst voldoet aan je verwachting. Je maakt dan ook direct kennis met onze werkwijze.

Heb je nog vragen, twijfel je over de juiste bundel of wil je toch nog iets meer informatie over onze SEO-schrijvers en SEO-teksten? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je er graag alles over.