Contentstrategie nodig?

Maak kennis met onze unieke AI-ondersteunde methode.

Zoek je een contentstrategie die jou onderscheidt in het AI-tijdperk?

In dit tijdperk waarin AI-gedreven content razendsnel groeit, is het belangrijker dan ooit om je content van een persoonlijke touch te voorzien. Jouw content, jouw unieke verhaal – gebaseerd op échte ervaringen en deskundigheid. CopyRobin omarmt AI voor efficiëntie en kostenbesparing, en garandeert tegelijkertijd een perfecte symbiose tussen menselijke creativiteit en machine-intelligentie.

Herken je de frustratie van online onzichtbaarheid?

Het is een herkenbaar scenario: dagen zwoegen op content, die vervolgens eindigt als een druppel in de digitale oceaan – onzichtbaar en onopgemerkt. De situatie waar jouw merk niet de aandacht krijgt die het verdient, kan demotiverend zijn. Het schreeuwt om een publiek, om erkenning, om groei. Deze stille worsteling is een pijnlijk aspect van de moderne contentmarkt, maar wij zijn hier om het tij te keren...

producten-contentstrategie-2.jpg

Er is licht aan het einde van de tunnel!

Stel je eens voor: content die niet alleen gezien wordt, maar óók weerklank vindt bij je doelgroep. Content die mensen boeit, beweegt en tot actie aanzet. Dat is wat wij voor ogen hebben met een goede contentstrategie.

Ontmoet jouw redding: CopyRobin's contentstrategie

Bij CopyRobin doen we het anders. We kijken vooruit en spelen in op de AI-gedreven toekomst van content. We zorgen dat jouw contentstrategie niet alleen vandaag werkt, maar ook morgen relevant blijft.

Met een goede contentstrategie streef je niet simpelweg naar meer verkeer; je bouwt een reputatie op die authentiek en geloofwaardig aanvoelt. Dat is de basis van een contentstrategie die niet alleen dient als digitale vulling, maar bijdraagt aan het verhaal en de waarden van jouw merk.

Met een goede contentstrategie streef je niet simpelweg naar meer verkeer; je bouwt een reputatie op die authentiek en geloofwaardig aanvoelt.

Denk aan content die je expertise benadrukt, je unieke kennis deelt en je autoriteit in de branche vestigt. En terwijl je publiek je content omarmt, zien ook zoekmachines de waarde in door je rankings en zichtbaarheid te verhogen. Dát is de harmonie die wij nastreven bij het vormen van jouw contentstrategie.

Bovendien begrijpen we dat een ijzersterke strategie, die diep verankerd is in jouw unieke merkidentiteit en bedrijfsdoelstellingen, onmisbaar is om uit te blinken. Wij voegen een menselijke dimensie toe aan de door machines gegenereerde efficiency – onze ervaren contentstrategen maken de meest persoonlijke, aansprekende en effectieve contentplannen.

Onze specialisten hebben een scherp oog voor de subtiele nuances die jouw organisatie onderscheiden. Zij werken naadloos samen met AI-hulpmiddelen, maar houden altijd de controle en sturen bij waar jouw menselijkheid de boventoon moet voeren in de content. 

Met CopyRobin aan je zijde ben je verzekerd van een maatwerk-contentstrategie die echte ervaringen en expertise verweeft met de efficiëntie van AI.

Op deze manier helpt CopyRobin jouw contentstrategie te optimaliseren voor zoekmachines én voor jouw publiek op een persoonlijk en authentiek niveau.

Met CopyRobin aan je zijde ben je verzekerd van een maatwerk-contentstrategie die echte ervaringen en expertise verweeft met de efficiëntie van AI. Ons doel is om jouw contentstrategie te ontwerpen als een meesterwerk dat de tand des tijds doorstaat, zelfs als de technologie blijft evolueren.

Dit is wat we voor je in petto hebben:

Bij CopyRobin beloven we niet alleen een toekomstgerichte contentstrategie; we leveren ook resultaten waar je 'u' tegen zegt. Hier is wat je kunt verwachten als je voor ons kiest:

 • Heldere doelstellingen: we beginnen met het vertalen van je bedrijfsambities naar een concrete strategie. We richten ons op het verhogen van merkbekendheid, het genereren van leads of welk doel dan ook dat jouw hart sneller doet kloppen.
 • Grondig publieksonderzoek: onze speurtocht stopt niet bij oppervlakkige data. We vormen een gedetailleerd beeld van je doelgroep: wie zijn ze? Hoe gedragen ze zich? En waarom zoeken ze juist jouw content?
 • Kwalitatieve contentcreatie: van ontroerende blogposts en meeslepende video's tot educatieve infographics. Alles wat we produceren is van de hoogste kwaliteit, met de grootste zorg gemaakt om te informeren, te entertainen en te overtuigen.
 • Slim distributieplan: als geen ander begrijpen wij het belang van 'waar' en 'wanneer'. We bepalen de meest effectieve kanalen en tijdstippen voor het verspreiden van je content voor maximale impact.
 • SEO en optimalisatie: we zorgen ervoor dat je content niet alleen gevonden wordt, maar ook scoort. Door SEO-finetuning is jouw content leading in het land van zoekmachines.
 • Meten, analyseren en aanpassen: onze vinger is constant aan de pols. We gebruiken geavanceerde tools en analyses om de strategie voortdurend te verbeteren, zodat jij de gewenste resultaten behaalt.
 • Consistentie met een contentkalender: met een strategisch geplande contentkalender houden we je publiek geïnteresseerd en betrokken. Regelmaat is hierbij het toverwoord, en wij borgen die voor jou.
 • Gedegen samenwerking: bij ons geen solo-avonturen; we geloven in teamwork. Onze experts werken zij aan zij met jouw team voor een naadloze integratie en kristalheldere communicatie.

 

En de investering voor dit alles?

De AI-gegenereerde basis bieden we je kosteloos aan. Voor persoonlijke begeleiding door onze ervaren strateeg, inclusief bovenstaande punten, investeer je eenmalig € 1.750,00 voor de set-up en daarna € 840,00 per maand.

Deze prijs is voor het opstellen en onderhouden van de contentstrategie en contentplanning, en dus exclusief de kosten voor het produceren van de benodigde content.

Onze belofte aan jou:

Jij zet je in voor je zaak, wij zetten ons in voor je content. Mocht je niet tevreden zijn, dan gaan we net zolang door tot je dat wel bent! 

Laat deze kans niet liggen...

Maak vandaag nog de stap naar een contentstrategie die jouw organisatie boven de concurrentie uit laat springen. Dus claim nu je gratis contentstrategie en -planning voor de komende 6 maanden en begin jouw reis naar een onverslaanbare online-aanwezigheid.

Claim nu je gratis contenstrategie

Liever eerst wat meer informatie ontvangen? Gebruik het formulier hieronder of plan direct een afspraak.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Vragen

 • Over welke onderwerpen kunnen jullie schrijven?

  Als professionele copywriters kunnen we in principe overal over schrijven, zolang je ons maar de juiste informatie geeft. De vakkennis heb jij. De schrijfvaardigheid hebben wij. Samen komen we er altijd uit.

  Bovendien werken we met copywriters die ieder weer hun eigen specialismen hebben. Sommigen weten veel van marketing. Anderen van mode of lekker eten. De kans dat we een copywriter in ons netwerk hebben met verstand van jouw branche is daarom groot.

  Wees in ieder geval zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk bij het verstrekken van een opdracht via het opdrachtformulier. Voeg waar mogelijk bronnen en voorbeelden toe. Het kan zijn dat onze copywriter je wil spreken via telefoon of een video call als de opdracht hem of haar niet helemaal duidelijk is.

  Bekijke alle branches

 • Schrijven jullie ook SEO-teksten?

  Onze schrijvers zijn allemaal geschoold in het schrijven van SEO-teksten. Dat wil zeggen dat ze weten hoe ze jouw zoektermen het beste in de tekst kunnen verwerken voor optimale vindbaarheid. Dit zonder de zoekmachine te spammen en zonder dat het ten koste gaat van de leesbaarheid. Daarbij maken ze gebruik van een handig hulpmiddel: Textmetrics. Kortom: als je zeker wilt weten dat je teksten goed zijn geoptimaliseerd voor SEO, zit je bij CopyRobin goed.

 • Leveren jullie de teksten altijd foutloos aan?

  Onze vaste eindredactie redigeert elke tekst voordat we die opleveren. De kans op taalfouten is daarom bijzonder klein.

 • Helpen jullie ons ook met een contentstrategie en/of contentplan?

  Jazeker. Je kunt bij ons een sessie met een contentstrateeg afnemen om jullie contentstrategie te helpen bepalen en een contentplan op te stellen. Neem contact met ons op voor een prijsopgave op maat.

 • Op welk manier is er contact met de schrijver?

  Het contact met de schrijver gaat in eerste instantie via je dashboard en e-mail, maar als een telefoongesprek de voorkeur geniet, is dat geen probleem.

 • Hoe kan ik mijn copywriter optimaal briefen?

  Zonder een goede briefing, geen goede tekst. Zo simpel is het. Daarom nemen we bij CopyRobin het afnemen van een goede briefing zeer serieus. Wanneer je een account bij ons aanmaakt vragen we je om eenmalig een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Vervolgens vragen we je om per opdracht een opdrachtformulier in te vullen. Daarbij kun je ook de hulp inroepen van onze AI-assistent 'Chirp'. Die zal het web afstruinen naar extra informatie om je briefing mee aan te vullen.

  Lees ook: Zo maak je de perfecte briefing voor een copywriter.

 • Hoelang duurt het tot m’n opdracht klaar is?

  Dat hangt af van het aantal woorden en de mate van AI-ondersteuning die je kiest. Het komt ruwweg overeen met het aantal credits gerekend in werkdagen. Een tekst van maximaal 400 woorden 'AI-powered' heeft bijvoorbeeld een doorlooptijd van twee werkdagen, terwijl een tekst van maximaal 3600 woorden 100% human 30 werkdagen doorlooptijd heeft.

  Overigens kun je zelf een gewenste opleverdatum opgeven bij het plaatsen van je opdracht en dan zullen wij uiteraard ons best doen om die te halen.

 • Hoe zit het met de veiligheid van vertrouwelijke informatie?

  Onze formulieren zijn met encryptie beveiligd, zodat alle informatie die je via onze site verstuurt versleuteld is. Verder werken we met vaste schrijvers die we goed hebben gescreend. Daarnaast hebben ze een geheimhoudingsverklaring getekend. En vanzelfsprekend garanderen wij strikte vertrouwelijkheid aan onze klanten.

 • Kan ik onbeperkt wijzigingen/verbeteringen laten aanbrengen?

  Ja, per opdracht heb je recht op onbeperkte correctierondes, zolang je feedback in lijn is met de initiële briefing. 'Onbeperkt' in alle redelijkheid, uiteraard. Mochten wij vinden dat een klant te veeleisend is, dan zullen we dat met de klant bespreken.

  Wijzigingen/verbeteringen pakken we zo snel mogelijk op. Vaak lukt dit dezelfde dag nog, maar in uitzonderlijke gevallen (erg drukbezette schrijvers) kan het iets langer duren.

 • Kun je meerdere opdrachten (met prioriteit aanduiding) in één keer geven?

  Je kunt meerdere opdrachten invoeren in je dashboard. De volgorde waarin je ze invoert, bepaalt voor ons de prioriteit. Mocht je echter een vergissing maken, kun je altijd een mailtje sturen naar redactie@copyrobin.nl. We passen de prioriteit dan aan.

 • Leveren jullie ook afbeeldingen?

  Jazeker! We leveren desgewenst AI-gegenereerde afbeeldingen. Onze prompt engineers kunnen passende afbeeldingen maken voor je tekst met generatieve AI (Midjourney om precies te zijn).

 • Plaatsen jullie de teksten ook in ons CMS?

  In principe niet. Wij leveren de teksten aan als Google document. Bij grotere projecten kunnen we hierover eventueel wel speciale afspraken maken.

 • Welke talen kunnen jullie leveren?

  Op dit moment kun je bij ons terecht voor Nederlands (NL en BE), Engels (UK en US), Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Heb je teksten in een andere taal nodig, neem contact met ons op. Wie weet kunnen we je toch helpen.

Ik heb een andere vraag

Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!