Je tekst laten redigeren?

Maak kennis met onze accurate en supersnelle online redigeerservice.

Teksten laten redigeren? Razendsnel geleverd.

Je inspiratie vloeit, de teksten rollen uit je vingers... maar je wilt natuurlijk wél zeker weten dat jouw teksten grammaticaal en tekstueel in orde zijn. Want dat maakt of breekt je (online) reputatie.

Wij bedachten hier dé oplossing voor! 

We stellen je graag voor aan onze supersnelle online redigeerservice. Wanneer je bij CopyRobin een opdracht indient om je tekst te laten redigeren, ontvang je je tekst tijdens werkdagen binnen enkele uren geredigeerd retour. Met de puntjes op de i en alle d/t-tjes in orde.

Jij blijft de baas over je tekst.

We houden de wijzigingen bij in het document, zodat je precies ziet wat er is aangepast. Daarna accepteer of weiger je de correcties - jij blijft de baas over je tekst. 

Wat voor teksten kan ik laten redigeren door CopyRobin?

Onze redigeerservice geldt zeker niet alleen voor blogs. Het geldt ook voor social media posts, whitepapers, nieuwsbrieven, brochures, SEO-teksten - in principe alles waar je een tekst-check op kunt doen. 

Waar letten jullie op bij het redigeren van mijn tekst?

 • Grammatica en spelling
 • Zinsopbouw
 • Passieve zinnen zoveel mogelijk actief maken
 • Indien gewenst: SEO

 

Teksten laten redigeren

Hoelang duurt het laten redigeren van een tekst?

Hoelang het redigeren van je tekst duurt, hangt natuurlijk af van de lengte. Laat je een tekst van 0-400 woorden redigeren? Dan ontvang je deze vaak binnen een uur retour.

Dien je een langere tekst in? Doe dit dan graag first thing in the morning: dan ontvang je deze meestal voor het einde van de dag retour. 

Wat kost het laten redigeren van een tekst?

Voor het redigeren van teksten, hanteren we altijd AI-powered Hoeveel het redigeren van je tekst precies kost, hangt af van de lengte van je tekst én het abonnement dat je kiest.

Abonnement?! Geen zorgen, je zit nergens aan vast.

Abonnement?! Geen zorgen, je zit nergens aan vast. Het betekent simpelweg dat je een pakket met credits (onze currency) afneemt, zodat je voordeliger uit bent vergeleken met het kopen van losse credits. Dit abonnement is op ieder moment opzegbaar. Natuurlijk kun je er ook gewoon voor kiezen om toch losse credits te kopen: daarvoor is ons 'Eenmalig' account.

Bekijk onze prijzen

Goed om te weten: hoe langer de teksten die je indient, hoe voordeliger je relatief gezien uit bent. Je mag hierbij best een beetje smokkelen: een paar blogs in 1 document plakken, bijvoorbeeld. Dan tellen we gewoon het totaal aantal woorden en rekenen we AI-powered. Hoeveel dit precies in euro's is, vind je makkelijk terug in onze prijslijsten. Ga daarvoor naar onze Prijzen-pagina en klik bij het abonnement van jouw keuze op 'Download tarievenkaart'. 

Wil je je tekst(en) laten redigeren?

Maak een afspraak

Of vul het formuliertje hieronder in en we nemen tijdens kantooruren binnen 24 uur en meestal veel sneller contact met je op.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Fijne partij om teksten te laten schrijven.  Meer
"De communicatie is snel en opdrachten worden vlot en netjes opgeleverd. Onze klanten zijn erg tevreden."
Minder
CopyRobin B.V.

Vragen

 • Waarom de naam CopyRobin?

  Robin is Engels voor de Europese Roodborst. Dit zorgzame en standvastige vogeltje zingt het hele jaar door. In het voorjaar zeer uitbundig. In de herfst meer timide. Zo is het ook met je teksten. Je moet ze goed verzorgen en regelmatig onderhouden. De ene keer uitbundig, dan weer timide. CopyRobin zorgt standvastig voor jouw teksten en dat ze altijd de juiste toon aanslaan.

 • Welk probleem lost CopyRobin voor mij op?

  Vind je het moeilijk om de inhoud van je website goed bij te houden? Heb je het te druk met je dagelijkse werk om goede teksten te schrijven? Zou je graag willen bloggen, maar komt het er steeds niet van? Dan ben je niet alleen. Wij weten uit jarenlange ervaring dat voor veel organisaties het schrijven van teksten problematisch kan zijn.

  Daar komt bij dat Google steeds meer een voorkeur heeft voor websites met veel teksten. Die moeten bovendien van hoge kwaliteit zijn en met regelmaat worden vernieuwd. Daarom is bloggen vandaag de dag zo’n goede SEO-tactiek.

  CopyRobin lost deze problemen op. We zorgen ervoor dat je tegen relatief geringe kosten altijd kunt beschikken over professionele copywriters. Daarmee maakt CopyRobin moderne content marketing haalbaar en betaalbaar voor iedere organisatie. Ook die van jou!

 • Waarmee kan CopyRobin mij helpen?

  CopyRobin helpt je aan unieke, professionele teksten voor je website, blog, nieuwsbrief en andere publicaties. Dankzij ons platform houd je zelf alles in de hand: 'copywriting as a service'.

 • Zijn er kleine lettertjes?

  Wij houden het zo simpel mogelijk. Je hoeft geen contract te tekenen. Er zijn geen registratiekosten of uitschrijfkosten. Wel hanteren we standaard algemene voorwaarden bedoeld voor verkoop op afstand aan bedrijven. Het is allemaal simpel en transparant.

 • Leveren jullie ook aan particulieren?

  Nee. CopyRobin levert uitsluitend aan bedrijven. Daarom vragen we je bij registratie om je bedrijfsnaam, KvK-nummer en btw-nummer. Ook zijn alle prijzen die we noemen exclusief 21% BTW.

 • Wie zijn jullie webredacteuren en copywriters?

  Wij werken op freelance basis samen met circa 550 professionele  copywriters die we zelf hebben geselecteerd. Daarbij streven we naar een langdurige samenwerking.

  We koppelen je account aan de schrijver die het beste bij je organisatie past. Bij voorkeur iemand die verstand heeft van je branche. Zo leert hij of zij je organisatie steeds beter kennen.

  Wanneer je vaste schrijver niet beschikbaar is, leveren we een vervanger. Als je vaste schrijver niet bevalt, kun je dat uiteraard aangeven en zoeken we een ander.

 • Stel ik schrijf me in. Hoe lang duurt het voordat ik m’n eerste klus kan indienen?

  Zodra je je account hebt geactiveerd krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin een link naar een vragenlijst, zodat we je beter leren kennen.

  Geef de gevraagde gegevens op en je kunt direct je opdrachten plaatsen. Afrekenen doe je door middel van automatische incasso.

 • Doen jullie complete websites?

  Jazeker. Vaak is dit alleen niet goed te passen in een abonnement. Dan maken we er een los project van. Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wilt weten. We kunnen je altijd een offerte op maat sturen.

  Wil je een compleet nieuwe website laten ontwikkelen? Neem dan contact op met onze partner Loyals. Zij kunnen je zeker helpen.

 • Dragen jullie de rechten over de tekst (auteursrecht/copyright) over aan de klant?

  Ja, wij opereren als ghostwriters. Het auteursrecht dragen we dan ook over aan jou als klant. Je bent vrij om met de tekst te doen wat je wilt, zoals uiteraard het uitbrengen ervan onder je eigen naam.

 • Voordat ik me aanmeld, heb ik nog een paar andere vragen…

  Geen probleem. Neem gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om al je vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

 • Hoe werkt de losse opdracht?

  Wil je een losse opdracht plaatsen zonder abonnement? Dat kan!

  Ga naar 'Losse opdracht' en maak een gratis account aan.

  Daar kun je vervolgens je opdracht (of meerdere) aanmaken en in concept bewaren.

  Om de opdracht uit te laten voeren bestel je eenvoudig de benodigde credits. Hoe meer credits je bestelt, hoe lager de prijs per credit:

  1 t/m 9: € 36,50
  10 t/m 19: € 28,50
  20 t/m 39: € 23,75
  40 t/m 59: € 21,00
  60 t/m 99: € 18,50
  100 of meer: € 17,50

  Voor de betaling van je credits hebben we de volgende zaken van je nodig:

  KvK-nummer;
  btw-nummer;
  IBAN-nummer;
  Akkoord op automatische incasso.

  Deze gegevens vul je in via je Copyrobin dashboard.

  Je ontvangt een factuur en na 14 dagen schrijven we het bedrag af van je rekening.

  Na het bestellen van je credits kun je direct jouw opdracht(en) plaatsen en gaat onze copywriter voor je aan de slag!

  Zodra je tekst klaar is zetten we die in een Google Drive die we met je delen. Je krijgt dan een e-mail notificatie van ons met een link naar je tekst.

  In het opgeleverde Google Doc kun je nog om correcties vragen door comments in het document te zetten. Heb je dit gedaan? Stuur dan een mailtje naar redactie@copyrobin.nl met de opmerking dat er feedback in de tekst staat. Vermeld hierbij de zesletterige opdrachtcode die je krijgt. Onze redactie deelt je feedback dan met de schrijver.

  Het kan zijn dat we contact met je opnemen als we vragen hebben over je opdracht.

   Je ontvangt dus per opdracht een factuur en zit verder nergens aan vast.

  Plaats losse opdracht

Ik heb een andere vraag

Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!