Vacatureteksten die scoren!

Laat je vacatureteksten schrijven door een van onze gespecialiseerde copywriters.

Vacatureteksten laten schrijven

Een sterke vacaturetekst is essentieel om de juiste kandidaten aan te trekken. En vergeet ook niet dat de tekst een grote impact heeft op je employer branding. Kies er dus voor om je vacatureteksten te laten schrijven door een professionele copywriter. Dat vergroot je slagingskans flink en zorgt voor de juiste uitstraling van je bedrijf!

We koppelen je aan de meest geschikte copywriter met ervaring in jouw branche en doelgroep.

Bij CopyRobin werken we samen met 549 professionele copywriters die gespecialiseerd zijn in het schrijven van pakkende vacatureteksten. We koppelen je aan de meest geschikte copywriter met ervaring in jouw branche en doelgroep, zodat je vacaturetekst opvalt en je moeiteloos ideale kandidaten aanspreekt.

Maak het verschil met professionele vacatureteksten

Door te investeren in professioneel geschreven vacatureteksten, vergroot je niet alleen de kans op het aantrekken van de juiste kandidaten. Het versterkt ook je employer branding: dat wat jou interessant en onderscheidend maakt voor (potentiële) werknemers.

Onze copywriters zijn gespecialiseerd in het creëren van effectieve en aantrekkelijke vacatureteksten.

Onze copywriters zijn gespecialiseerd in het creëren van effectieve en aantrekkelijke vacatureteksten die jouw bedrijf onderscheiden van de concurrentie en op die manier de beste potentiële werknemers aanspreken.

Vacatureteksten laten schrijven

Hoe gaan we te werk bij het schrijven van vacatureteksten?

 1. Kennismaking en briefing: Om de perfecte match tussen opdrachtgever en copywriter te vinden, vragen we je eerst een online vragenformulier in te vullen. Hierin vertel je ons meer over jouw bedrijf en over de vacature die je nodig hebt, zoals de functieomschrijving en ideale kandidaat.
 1. Copywriter match: Op basis van jouw informatie koppelen we je aan een copywriter met de juiste ervaring en affiniteit met jouw branche en doelgroep.
 2. Schrijfproces: De schrijver gaat aan de slag met de vacaturetekst en zorgt voor een heldere, aantrekkelijke en effectieve tekst.
 3. Eindredactie: Voordat we de vacaturetekst aan je opleveren, controleert onze ervaren eindredactieteam deze zorgvuldig op spelling, grammatica en consistentie met jouw huisstijl en tone of voice.
 4. Oplevering: Je ontvangt de vacaturetekst in je CopyRobin-dashboard. Je kunt deze direct gebruiken om je vacature te publiceren en jouw ideale kandidaten te werven.

 

Waarom kiezen voor CopyRobin om je vacatureteksten te laten schrijven?

 • Ervaring en expertise: Onze copywriters hebben ruime ervaring met het schrijven van effectieve vacatureteksten voor verschillende branches en doelgroepen. We werken al sinds 2016 voor [aantal] tevreden klanten, waaronder Nestlé, vanHaren, Basic-Fit en KPN.
 • Snelheid en kwaliteit: We hanteren een korte doorlooptijd en zorgen tegelijkertijd voor teksten van hoge kwaliteit door een professionele eindredactie.
 • Aantrekkelijke en overtuigende teksten: We schrijven vacatureteksten die de aandacht van potentiële kandidaten trekken en hen overtuigen om bij jouw bedrijf te solliciteren.
 • Optimalisatie voor zoekmachines (SEO): Onze copywriters zijn op de hoogte van de laatste SEO-technieken en zorgen ervoor dat jouw vacatureteksten optimaal vindbaar zijn in zoekmachines.
 • Flexibiliteit: We bieden verschillende pakketten aan, zodat je altijd een optie hebt die past bij jouw wensen en budget. Opzeggen of aanpassen van je pakket kan op elk moment, zodat je nooit vastzit aan langdurige contracten.
 • Persoonlijke benadering: We nemen de tijd om jou en je bedrijf te leren kennen, zodat de vacatureteksten naadloos aansluiten bij jouw employer branding en doelgroep.
 • Tevredenheidsgarantie: Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Daarom bieden we onbeperkte revisies aan totdat je 100% tevreden bent met de geleverde vacaturetekst.

 

Een vacaturetekst laten schrijven, wat kost dat?

Bij ons heb je de kosten voor je vacaturetekst zelf in de hand. Wij werken namelijk in verschillende mate met AI. Oftewel: hoe korter je tekst en hoe meer AI we mogen gebruiken (AI-powered of AI-assisted), hoe voordeliger.

En ook je pakketvorm heeft invloed op de kosten: hoe groter het pakket dat je afneemt, hoe lager de prijs. Kies je bijvoorbeeld voor 'AI-powered' en heb je een Agency-abonnement? Dan laat je al een tekst schrijven vanaf €35,00!

Bekijk hier onze tarieven

Direct aan de slag met vacatureteksten laten schrijven?

Ben je klaar om pakkende vacatureteksten in te zetten voor het vinden van je nieuwe teamleden? Start dan direct en maak een nieuwe opdracht aan in je persoonlijke CopyRobin-dashboard. Of neem contact op met onze redactie als je eerst meer informatie wilt over onze diensten.

Onze ervaren copywriters staan klaar om je te helpen bij het schrijven van jouw nieuwe vacatureteksten.

Onze ervaren copywriters staan klaar om je te helpen bij het schrijven van jouw nieuwe vacatureteksten. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw bedrijf te helpen bij het vinden van de perfecte nieuwe medewerkers. 

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat ik mijn vacaturetekst ontvang?

Afhankelijk van de complexiteit van de opdracht en de beschikbaarheid van onze copywriters streven we ernaar om je vacaturetekst binnen 3 tot 5 werkdagen op te leveren.

Kan ik mijn vacaturetekst in meerdere talen laten schrijven?

Ja, onze copywriters zijn ervaren in het schrijven van vacatureteksten in verschillende talen. Geef dit aan in de briefing, en we koppelen je aan een copywriter met ervaring in de gewenste taal.

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met de geleverde vacaturetekst?

We bieden onbeperkte revisies aan totdat je 100% tevreden bent met de vacaturetekst. Geef je feedback aan de copywriter via het CopyRobin dashboard, en we passen de tekst aan op basis van jouw opmerkingen.

Kan ik een voorbeeld van een door jullie geschreven vacaturetekst zien?

Absoluut! We hebben diverse voorbeelden van vacatureteksten die door onze copywriters zijn geschreven. Neem contact met ons op en wij zullen je graag enkele voorbeelden toesturen die passen bij jouw branche en functie.

Bezoek de FAQ-pagina als je nog een andere vraag hebt. Hier lees je hoe andere klanten onze diensten ervaren.

Wil je jouw vacature-teksten laten schrijven?


Maak een afspraak

Vul het formuliertje hieronder in en we nemen tijdens kantooruren binnen 24 uur en meestal veel sneller contact met je op.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Bespaart tijd en geld, plus kennis van verschillende branches beschikbaar. Meer
"Prettig vind ik het dat er een breed spectrum is van tekstschrijvers die kennis hebben van verschillende branches. We werken met vaste tekstschrijvers bij CopyRobin, maar zijn die niet beschikbaar, dan is er snel een andere tekstschrijver gevonden. Het hele proces is gestructureerd, wat rust geeft in het aanleveren en opleveren van de teksten. Alles bij elkaar kunnen we snel schakelen en bespaart het mij tijd en geld."
Minder
CopyRobin B.V.

Vragen

 • Waarom de naam CopyRobin?

  Robin is Engels voor de Europese Roodborst. Dit zorgzame en standvastige vogeltje zingt het hele jaar door. In het voorjaar zeer uitbundig. In de herfst meer timide. Zo is het ook met je teksten. Je moet ze goed verzorgen en regelmatig onderhouden. De ene keer uitbundig, dan weer timide. CopyRobin zorgt standvastig voor jouw teksten en dat ze altijd de juiste toon aanslaan.

 • Welk probleem lost CopyRobin voor mij op?

  Vind je het moeilijk om de inhoud van je website goed bij te houden? Heb je het te druk met je dagelijkse werk om goede teksten te schrijven? Zou je graag willen bloggen, maar komt het er steeds niet van? Dan ben je niet alleen. Wij weten uit jarenlange ervaring dat voor veel organisaties het schrijven van teksten problematisch kan zijn.

  Daar komt bij dat Google steeds meer een voorkeur heeft voor websites met veel teksten. Die moeten bovendien van hoge kwaliteit zijn en met regelmaat worden vernieuwd. Daarom is bloggen vandaag de dag zo’n goede SEO-tactiek.

  CopyRobin lost deze problemen op. We zorgen ervoor dat je tegen relatief geringe kosten altijd kunt beschikken over professionele copywriters. Daarmee maakt CopyRobin moderne content marketing haalbaar en betaalbaar voor iedere organisatie. Ook die van jou!

 • Waarmee kan CopyRobin mij helpen?

  CopyRobin helpt je aan unieke, professionele teksten voor je website, blog, nieuwsbrief en andere publicaties. Dankzij ons platform houd je zelf alles in de hand: 'copywriting as a service'.

 • Zijn er kleine lettertjes?

  Wij houden het zo simpel mogelijk. Je hoeft geen contract te tekenen. Er zijn geen registratiekosten of uitschrijfkosten. Wel hanteren we standaard algemene voorwaarden bedoeld voor verkoop op afstand aan bedrijven. Het is allemaal simpel en transparant.

 • Leveren jullie ook aan particulieren?

  Nee. CopyRobin levert uitsluitend aan bedrijven. Daarom vragen we je bij registratie om je bedrijfsnaam, KvK-nummer en btw-nummer. Ook zijn alle prijzen die we noemen exclusief 21% BTW.

 • Wie zijn jullie webredacteuren en copywriters?

  Wij werken op freelance basis samen met circa 550 professionele  copywriters die we zelf hebben geselecteerd. Daarbij streven we naar een langdurige samenwerking.

  We koppelen je account aan de schrijver die het beste bij je organisatie past. Bij voorkeur iemand die verstand heeft van je branche. Zo leert hij of zij je organisatie steeds beter kennen.

  Wanneer je vaste schrijver niet beschikbaar is, leveren we een vervanger. Als je vaste schrijver niet bevalt, kun je dat uiteraard aangeven en zoeken we een ander.

 • Stel ik schrijf me in. Hoe lang duurt het voordat ik m’n eerste klus kan indienen?

  Zodra je je account hebt geactiveerd krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin een link naar een vragenlijst, zodat we je beter leren kennen.

  Geef de gevraagde gegevens op en je kunt direct je opdrachten plaatsen. Afrekenen doe je door middel van automatische incasso.

 • Doen jullie complete websites?

  Jazeker. Vaak is dit alleen niet goed te passen in een abonnement. Dan maken we er een los project van. Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wilt weten. We kunnen je altijd een offerte op maat sturen.

  Wil je een compleet nieuwe website laten ontwikkelen? Neem dan contact op met onze partner Loyals. Zij kunnen je zeker helpen.

 • Dragen jullie de rechten over de tekst (auteursrecht/copyright) over aan de klant?

  Ja, wij opereren als ghostwriters. Het auteursrecht dragen we dan ook over aan jou als klant. Je bent vrij om met de tekst te doen wat je wilt, zoals uiteraard het uitbrengen ervan onder je eigen naam.

 • Voordat ik me aanmeld, heb ik nog een paar andere vragen…

  Geen probleem. Neem gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om al je vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

 • Hoe werkt de losse opdracht?

  Wil je een losse opdracht plaatsen zonder abonnement? Dat kan!

  Ga naar 'Losse opdracht' en maak een gratis account aan.

  Daar kun je vervolgens je opdracht (of meerdere) aanmaken en in concept bewaren.

  Om de opdracht uit te laten voeren bestel je eenvoudig de benodigde credits. Hoe meer credits je bestelt, hoe lager de prijs per credit:

  1 t/m 9: € 36,50
  10 t/m 19: € 28,50
  20 t/m 39: € 23,75
  40 t/m 59: € 21,00
  60 t/m 99: € 18,50
  100 of meer: € 17,50

  Voor de betaling van je credits hebben we de volgende zaken van je nodig:

  KvK-nummer;
  btw-nummer;
  IBAN-nummer;
  Akkoord op automatische incasso.

  Deze gegevens vul je in via je Copyrobin dashboard.

  Je ontvangt een factuur en na 14 dagen schrijven we het bedrag af van je rekening.

  Na het bestellen van je credits kun je direct jouw opdracht(en) plaatsen en gaat onze copywriter voor je aan de slag!

  Zodra je tekst klaar is zetten we die in een Google Drive die we met je delen. Je krijgt dan een e-mail notificatie van ons met een link naar je tekst.

  In het opgeleverde Google Doc kun je nog om correcties vragen door comments in het document te zetten. Heb je dit gedaan? Stuur dan een mailtje naar redactie@copyrobin.nl met de opmerking dat er feedback in de tekst staat. Vermeld hierbij de zesletterige opdrachtcode die je krijgt. Onze redactie deelt je feedback dan met de schrijver.

  Het kan zijn dat we contact met je opnemen als we vragen hebben over je opdracht.

   Je ontvangt dus per opdracht een factuur en zit verder nergens aan vast.

  Plaats losse opdracht

Ik heb een andere vraag