Werken met een ghostwriter?

Wij schrijven jouw e-book, blog, whitepaper, webteksten en nog veel meer.

Ghostwriter inhuren? Werk met onze professionals.

Wil je een ghostwriter inhuren? Bijvoorbeeld voor een e-bookzakelijke blog, overtuigende whitepaper of een reeks converterende webteksten? Dat is een goed idee!

Een professionele copywriter levert je namelijk sterke teksten, die jouw boodschap helder overbrengen en je doelgroep overtuigen van je expertise.

Alsof je ze zelf hebt geschreven.

En uiteraard schrijft de ghostwriter namens jou en staat dus ook gewoon jouw naam bij de teksten. Alsof je ze zelf hebt geschreven.

Ghostwriter gezocht! Waarom zou je een ghostwriter inhuren?

Krijg je zelf geen sterke tekst op papier? Aarzel dan niet en huur een ghostwriter in. Misschien wil je al jaren een blog starten of je memoires op papier zetten, maar komt het er telkens niet van. Wanneer je geen tijd kunt of wilt maken voor het schrijfproces, brief dan een ghostwriter die je het werk uit handen neemt.

Copywriting is een vak en niet iedereen heeft schrijftalent.

En misschien ben je gewoon geen kei in schrijven. Copywriting is tenslotte een vak en niet iedereen heeft schrijftalent. Niks zo vervelend voor je doelgroep als door een slechte tekst worstelen. Als ze niet sowieso al na een paar zinnen zijn afgehaakt. Zonde, want je boodschap is waarschijnlijk wel de moeite. Geef een ghostwriter je input en hij of zij zorgt ervoor dat je verhaal helder en overtuigend op papier komt.

Een ghostwriter inschakelen is soms ook goedkoper dan zelf schrijven. Leg de uurtarieven naast elkaar en je ziet meteen of je jouw tijd beter kunt besteden aan schrijven of aan je eigen werkzaamheden…

Een ghostwriter is soms ook goedkoper dan zelf schrijven.

Kortom: een ghostwriter inhuren heeft grote voordelen, zowel op het gebied van vorm, inhoud als kosten. Ghostwriter gezocht dus!

Ghostwriter inhuren

Voordat we gaan schrijven

Overtuigd van de voordelen van een ghostwriter? Dan gaan we bij CopyRobin graag voor je aan de slag!

Maar we beginnen natuurlijk niet meteen met schrijven. We willen eerst jouw bedrijf en doelgroep goed leren kennen. Daarom beantwoord je via een online vragenformulier allereerst een paar vragen over je bedrijf. Zodat we een passende copywriter aan je kunnen koppelen.

Vragen die we stellen zijn bijvoorbeeld:

 • Wie is je doelgroep? 
 • Wat is hun taalniveau? 
 • Wat bied jij en wat zoeken zij op je website? 
 • Welke actie wil je dat je bezoeker onderneemt? 

 

Daarnaast willen we graag meer weten over jou. Wat is je visie bijvoorbeeld? En welke schrijfstijl past bij je? Alles wat nodig is om de perfecte match te vinden.

En heb je teksten in een andere taal nodig? Ook dat doen we graag voor je. Je kunt bij ons terecht voor verschillende talen (zie onze FAQ voor details).

Hoe werkt het laten schrijven door een ghostwriter?

Heb je nog nooit met ons gewerkt? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We gaan dan op zoek naar een copywriter die past bij je bedrijf en je krijgt direct een goed beeld van onze werkwijze

Wil je direct met ons aan de slag? Op onze prijzenpagina vind je een overzicht van onze pakketten. Je zit bij ons nergens aan vast: opzeggen kan maandelijks. Je pakket pas je op ieder moment makkelijk aan. Weet je niet welk pakket het beste bij je wensen past? De redactie staat altijd voor je klaar om je te adviseren.

 1. Ga naar je persoonlijke CopyRobin dashboard en maak een nieuwe opdracht aan (dit is heel makkelijk, je ontvangt duidelijke instructies!). De ghostwriter gaat voor je aan de slag.
 2. Je ontvangt je tekst in je dashboard, vaak al binnen een paar dagen tot een week. Heeft de opdracht spoed? Laat het ons dan even weten - we denken graag met je mee over de mogelijkheden.

 

Wat kost het laten schrijven door een ghostwriter?

Dat is het fijne van werken met CopyRobin: je hebt helemaal zelf in de hand wat je tekst kost. Hoe korter de tekst en hoeveel meer AI we mogen gebruiken, hoe goedkoper. En ook een groter pakket is voordeliger. 

Kies je bijvoorbeeld voor 'AI-powered' en heb je een Agency-abonnement? Dan laat je al een tekst schrijven vanaf €35,00!

Bekijk onze tarieven

Ghostwriter nodig? Kies voor CopyRobin.

Wie een ghostwriter nodig heeft, kiest voor een professioneel bureau met een bewezen efficiënte werkwijze. Dankzij onze jarenlange expertise haalt ons platform alle frictie en pijn uit het schrijfproces. Dit bespaart je tijd en dus geld.

Professioneel bureau met een bewezen efficiënte werkwijze.

Bovendien zorgt de kwaliteitscontrole door onze ervaren eindredactie voor teksten van constant hoge kwaliteit. Inmiddels werken we - al sinds 2016 - tot grote tevredenheid van 1077 klanten. Waaronder Nestlé, vanHaren, Basic-Fit en KPN.

Wil je samenwerken met een van onze ghostwriters?

Maak een afspraak

Of vul het formuliertje hieronder in en we nemen tijdens kantooruren binnen 24 uur en meestal veel sneller contact met je op.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Wij werken al even samen met CopyRobin en zijn enorm tevreden! Meer
"We krijgen altijd netjes op tijd onze teksten aangeleverd en de schrijver denkt ook echt met je mee. Top!"
Minder
CopyRobin B.V.

Vragen

 • Waarom de naam CopyRobin?

  Robin is Engels voor de Europese Roodborst. Dit zorgzame en standvastige vogeltje zingt het hele jaar door. In het voorjaar zeer uitbundig. In de herfst meer timide. Zo is het ook met je teksten. Je moet ze goed verzorgen en regelmatig onderhouden. De ene keer uitbundig, dan weer timide. CopyRobin zorgt standvastig voor jouw teksten en dat ze altijd de juiste toon aanslaan.

 • Welk probleem lost CopyRobin voor mij op?

  Vind je het moeilijk om de inhoud van je website goed bij te houden? Heb je het te druk met je dagelijkse werk om goede teksten te schrijven? Zou je graag willen bloggen, maar komt het er steeds niet van? Dan ben je niet alleen. Wij weten uit jarenlange ervaring dat voor veel organisaties het schrijven van teksten problematisch kan zijn.

  Daar komt bij dat Google steeds meer een voorkeur heeft voor websites met veel teksten. Die moeten bovendien van hoge kwaliteit zijn en met regelmaat worden vernieuwd. Daarom is bloggen vandaag de dag zo’n goede SEO-tactiek.

  CopyRobin lost deze problemen op. We zorgen ervoor dat je tegen relatief geringe kosten altijd kunt beschikken over professionele copywriters. Daarmee maakt CopyRobin moderne content marketing haalbaar en betaalbaar voor iedere organisatie. Ook die van jou!

 • Waarmee kan CopyRobin mij helpen?

  CopyRobin helpt je aan unieke, professionele teksten voor je website, blog, nieuwsbrief en andere publicaties. Dankzij ons platform houd je zelf alles in de hand: 'copywriting as a service'.

 • Zijn er kleine lettertjes?

  Wij houden het zo simpel mogelijk. Je hoeft geen contract te tekenen. Er zijn geen registratiekosten of uitschrijfkosten. Wel hanteren we standaard algemene voorwaarden bedoeld voor verkoop op afstand aan bedrijven. Het is allemaal simpel en transparant.

 • Leveren jullie ook aan particulieren?

  Nee. CopyRobin levert uitsluitend aan bedrijven. Daarom vragen we je bij registratie om je bedrijfsnaam, KvK-nummer en btw-nummer. Ook zijn alle prijzen die we noemen exclusief 21% BTW.

 • Wie zijn jullie webredacteuren en copywriters?

  Wij werken op freelance basis samen met circa 550 professionele  copywriters die we zelf hebben geselecteerd. Daarbij streven we naar een langdurige samenwerking.

  We koppelen je account aan de schrijver die het beste bij je organisatie past. Bij voorkeur iemand die verstand heeft van je branche. Zo leert hij of zij je organisatie steeds beter kennen.

  Wanneer je vaste schrijver niet beschikbaar is, leveren we een vervanger. Als je vaste schrijver niet bevalt, kun je dat uiteraard aangeven en zoeken we een ander.

 • Stel ik schrijf me in. Hoe lang duurt het voordat ik m’n eerste klus kan indienen?

  Zodra je je account hebt geactiveerd krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin een link naar een vragenlijst, zodat we je beter leren kennen.

  Geef de gevraagde gegevens op en je kunt direct je opdrachten plaatsen. Afrekenen doe je door middel van automatische incasso.

 • Doen jullie complete websites?

  Jazeker. Vaak is dit alleen niet goed te passen in een abonnement. Dan maken we er een los project van. Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wilt weten. We kunnen je altijd een offerte op maat sturen.

  Wil je een compleet nieuwe website laten ontwikkelen? Neem dan contact op met onze partner Loyals. Zij kunnen je zeker helpen.

 • Dragen jullie de rechten over de tekst (auteursrecht/copyright) over aan de klant?

  Ja, wij opereren als ghostwriters. Het auteursrecht dragen we dan ook over aan jou als klant. Je bent vrij om met de tekst te doen wat je wilt, zoals uiteraard het uitbrengen ervan onder je eigen naam.

 • Voordat ik me aanmeld, heb ik nog een paar andere vragen…

  Geen probleem. Neem gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om al je vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

 • Hoe werkt de losse opdracht?

  Wil je een losse opdracht plaatsen zonder abonnement? Dat kan!

  Ga naar 'Losse opdracht' en maak een gratis account aan.

  Daar kun je vervolgens je opdracht (of meerdere) aanmaken en in concept bewaren.

  Om de opdracht uit te laten voeren bestel je eenvoudig de benodigde credits. Hoe meer credits je bestelt, hoe lager de prijs per credit:

  1 t/m 9: € 36,50
  10 t/m 19: € 28,50
  20 t/m 39: € 23,75
  40 t/m 59: € 21,00
  60 t/m 99: € 18,50
  100 of meer: € 17,50

  Voor de betaling van je credits hebben we de volgende zaken van je nodig:

  KvK-nummer;
  btw-nummer;
  IBAN-nummer;
  Akkoord op automatische incasso.

  Deze gegevens vul je in via je Copyrobin dashboard.

  Je ontvangt een factuur en na 14 dagen schrijven we het bedrag af van je rekening.

  Na het bestellen van je credits kun je direct jouw opdracht(en) plaatsen en gaat onze copywriter voor je aan de slag!

  Zodra je tekst klaar is zetten we die in een Google Drive die we met je delen. Je krijgt dan een e-mail notificatie van ons met een link naar je tekst.

  In het opgeleverde Google Doc kun je nog om correcties vragen door comments in het document te zetten. Heb je dit gedaan? Stuur dan een mailtje naar redactie@copyrobin.nl met de opmerking dat er feedback in de tekst staat. Vermeld hierbij de zesletterige opdrachtcode die je krijgt. Onze redactie deelt je feedback dan met de schrijver.

  Het kan zijn dat we contact met je opnemen als we vragen hebben over je opdracht.

   Je ontvangt dus per opdracht een factuur en zit verder nergens aan vast.

  Plaats losse opdracht

Ik heb een andere vraag

Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!