FAQ-pagina's laten schrijven?

CopyRobin heeft zeer deskundige copywriters, die jouw FAQ-pagina vakkundig én efficiënt schrijven.

FAQ-pagina's laten schrijven door professionele copywriters

CopyRobin werkt samen met 549 deskundige copywriters, die jouw FAQ-pagina vakkundig én efficiënt schrijven. Zij formuleren en beantwoorden op overzichtelijke wijze alle mogelijke vragen van jouw doelgroep. Onze copywriters, met affiniteit en ervaring binnen jouw branche en doelgroep, zijn de ideale match voor jouw bedrijf tegen een betaalbare prijs.

Waarom je FAQ-pagina laten schrijven door CopyRobin?

CopyRobin begrijpt het belang van een effectieve en overtuigende FAQ-pagina. Een uitstekende FAQ-pagina (Frequently Asked Questions) werkt in het voordeel van zowel je websitebezoekers als jouw bedrijf of organisatie:

 1. Tijdsbesparing: verzamel veelgestelde vragen en presenteer ze duidelijk, zodat bezoekers de informatie snel vinden zonder contact op te nemen met klantenservice. Hierdoor bespaar je tijd voor zowel je bezoekers als je medewerkers.
 2. Tevreden klanten: creëer een overzichtelijke en informatieve FAQ-pagina voor snelle en effectieve antwoorden, waardoor je klanttevredenheid verhoogt.
 3. Verminder supportverzoeken: door veelvoorkomende vragen op de FAQ-pagina te beantwoorden, ontlast je je supportteams door de vraag naar klantenservice te verminderen.
 4. Verbeter SEO en vindbaarheid: geef je website een impuls in zoekmachines met een goed gestructureerde FAQ-pagina. Door relevante zoekwoorden te verwerken, draag je bij aan betere zoekresultaten.
 5. Versterk autoriteit en vertrouwen: toon met een uitgebreide FAQ-pagina aan dat jouw organisatie de expert is in jouw vakgebied, wat betrouwbaarheid en vertrouwen schept bij bezoekers.
 6. Bevorder conversie: verhoog de kans op productaankopen of nieuwsbriefinschrijvingen door potentiële klanten duidelijke antwoorden te bieden op de FAQ-pagina, waardoor je hun vertrouwen in jouw producten of diensten versterkt.
 7. Ontvang waardevolle feedback: gebruik de FAQ-pagina om te ontdekken welke aspecten van jouw producten, diensten of website mogelijk onduidelijk zijn voor gebruikers, zodat je deze kunt verbeteren en de gebruikerservaring kunt optimaliseren.

 

Kortom, met een goed onderhouden en georganiseerde FAQ-pagina geef je jouw klantenservice én de algehele gebruikerservaring een flinke boost.

FAQ-pagina laten schrijven

Bekijk onze FAQ-pagina

Gespecialiseerde copywriters met branche-affiniteit

Of je nu een FAQ-pagina nodig hebt voor een webshop, een dienstverlener of een non-profitorganisatie: we hebben altijd een geschikte copywriter voor je. Wij koppelen je aan de juiste persoon met:

 • aantoonbare ervaring in het schrijven van informatieve en overtuigende FAQ-pagina's;
 • affiniteit met en kennis van jouw specifieke branche en doelgroep 100% SEO-proof FAQ-pagina.

 

Onze copywriters schrijven SEO-vriendelijke FAQ-teksten die rekening houden met jouw gekozen zoekwoorden, zodat jouw FAQ-pagina niet alleen nuttig is voor je bezoekers, maar ook bijdraagt aan je online zichtbaarheid.

Onze copywriters schrijven SEO-vriendelijke FAQ-teksten.

Hierdoor is de kans groter dat jouw FAQ-pagina als een rich snippet wordt weergegeven in Google-zoekresultaten, waardoor je meer organische bezoekers aantrekt.

Snelle en flexibele levering

Bij CopyRobin hanteren we strakke deadlines. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van je FAQ-pagina leveren we jouw teksten vaak al binnen enkele dagen tot een week op. In geval van spoed zijn we flexibel en denken we graag met je mee over een versnelde oplevering.

Laat jouw professionele FAQ-pagina schrijven in 3 eenvoudige stappen

Stap 1: Bespreek je wensen en doelen via ons online vragenformulier, waarin je informatie geeft over je doelgroep, niche, stijl, toon en SEO-strategie.

Stap 2: Op basis van jouw input koppelen we je aan een ervaren copywriter die een overtuigende en informatieve FAQ-pagina creëert conform de laatste SEO-richtlijnen.

Stap 3: Bekijk en beoordeel je opgeleverde FAQ-tekst in je CopyRobin dashboard, geef eventuele feedback of keur het document direct goed.

Bij CopyRobin bepaal je zelf de kosten voor je FAQ-tekst op basis van tekstlengte en de mate van AI-ondersteuning die je wilt inzetten.

Ontdek onze scherpe tarieven en start vandaag nog met het optimaliseren van je FAQ-pagina.

Wil jij ook jouw overtuigende en SEO-proof FAQ-pagina laten schrijven door een ervaren copywriter? Neem contact op en ontdek wat CopyRobin voor jouw onderneming kan betekenen!

Maak direct een afspraak met je adviseur

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Fijne partij om teksten te laten schrijven.  Meer
"De communicatie is snel en opdrachten worden vlot en netjes opgeleverd. Onze klanten zijn erg tevreden."
Minder
CopyRobin B.V.
Het hele proces loopt erg soepel. Meer
“Het scheelt mij heel veel tijd. Dat is de voornaamste reden dat we dit uitbesteden. Om een tekstschrijver in dienst te nemen, moet je groter zijn. Wij zijn nog niet zover dat we een fulltime schrijver kunnen toevoegen. De schrijver van CopyRobin is ook een soort teamlid, maar dan een die we flexibel kunnen bijschakelen.”
Minder
CopyRobin B.V.

Vragen

 • Over welke onderwerpen kunnen jullie schrijven?

  Als professionele copywriters kunnen we in principe overal over schrijven, zolang je ons maar de juiste informatie geeft. De vakkennis heb jij. De schrijfvaardigheid hebben wij. Samen komen we er altijd uit.

  Bovendien werken we met copywriters die ieder weer hun eigen specialismen hebben. Sommigen weten veel van marketing. Anderen van mode of lekker eten. De kans dat we een copywriter in ons netwerk hebben met verstand van jouw branche is daarom groot.

  Wees in ieder geval zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk bij het verstrekken van een opdracht via het opdrachtformulier. Voeg waar mogelijk bronnen en voorbeelden toe. Het kan zijn dat onze copywriter je wil spreken via telefoon of een video call als de opdracht hem of haar niet helemaal duidelijk is.

  Bekijke alle branches

 • Schrijven jullie ook SEO-teksten?

  Onze schrijvers zijn allemaal geschoold in het schrijven van SEO-teksten. Dat wil zeggen dat ze weten hoe ze jouw zoektermen het beste in de tekst kunnen verwerken voor optimale vindbaarheid. Dit zonder de zoekmachine te spammen en zonder dat het ten koste gaat van de leesbaarheid. Daarbij maken ze gebruik van een handig hulpmiddel: Textmetrics. Kortom: als je zeker wilt weten dat je teksten goed zijn geoptimaliseerd voor SEO, zit je bij CopyRobin goed.

 • Leveren jullie de teksten altijd foutloos aan?

  Onze vaste eindredactie redigeert elke tekst voordat we die opleveren. De kans op taalfouten is daarom bijzonder klein.

 • Helpen jullie ons ook met een contentstrategie en/of contentplan?

  Jazeker. Je kunt bij ons een sessie met een contentstrateeg afnemen om jullie contentstrategie te helpen bepalen en een contentplan op te stellen. Neem contact met ons op voor een prijsopgave op maat.

 • Op welk manier is er contact met de schrijver?

  Het contact met de schrijver gaat in eerste instantie via je dashboard en e-mail, maar als een telefoongesprek de voorkeur geniet, is dat geen probleem.

 • Hoe kan ik mijn copywriter optimaal briefen?

  Zonder een goede briefing, geen goede tekst. Zo simpel is het. Daarom nemen we bij CopyRobin het afnemen van een goede briefing zeer serieus. Wanneer je een account bij ons aanmaakt vragen we je om eenmalig een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Vervolgens vragen we je om per opdracht een opdrachtformulier in te vullen. Daarbij kun je ook de hulp inroepen van onze AI-assistent 'Chirp'. Die zal het web afstruinen naar extra informatie om je briefing mee aan te vullen.

  Lees ook: Zo maak je de perfecte briefing voor een copywriter.

 • Hoelang duurt het tot m’n opdracht klaar is?

  Dat hangt af van het aantal woorden en de mate van AI-ondersteuning die je kiest. Het komt ruwweg overeen met het aantal credits gerekend in werkdagen. Een tekst van maximaal 400 woorden 'AI-powered' heeft bijvoorbeeld een doorlooptijd van twee werkdagen, terwijl een tekst van maximaal 3600 woorden 100% human 30 werkdagen doorlooptijd heeft.

  Overigens kun je zelf een gewenste opleverdatum opgeven bij het plaatsen van je opdracht en dan zullen wij uiteraard ons best doen om die te halen.

 • Hoe zit het met de veiligheid van vertrouwelijke informatie?

  Onze formulieren zijn met encryptie beveiligd, zodat alle informatie die je via onze site verstuurt versleuteld is. Verder werken we met vaste schrijvers die we goed hebben gescreend. Daarnaast hebben ze een geheimhoudingsverklaring getekend. En vanzelfsprekend garanderen wij strikte vertrouwelijkheid aan onze klanten.

 • Kan ik onbeperkt wijzigingen/verbeteringen laten aanbrengen?

  Ja, per opdracht heb je recht op onbeperkte correctierondes, zolang je feedback in lijn is met de initiële briefing. 'Onbeperkt' in alle redelijkheid, uiteraard. Mochten wij vinden dat een klant te veeleisend is, dan zullen we dat met de klant bespreken.

  Wijzigingen/verbeteringen pakken we zo snel mogelijk op. Vaak lukt dit dezelfde dag nog, maar in uitzonderlijke gevallen (erg drukbezette schrijvers) kan het iets langer duren.

 • Kun je meerdere opdrachten (met prioriteit aanduiding) in één keer geven?

  Je kunt meerdere opdrachten invoeren in je dashboard. De volgorde waarin je ze invoert, bepaalt voor ons de prioriteit. Mocht je echter een vergissing maken, kun je altijd een mailtje sturen naar redactie@copyrobin.nl. We passen de prioriteit dan aan.

 • Leveren jullie ook afbeeldingen?

  Jazeker! We leveren desgewenst AI-gegenereerde afbeeldingen. Onze prompt engineers kunnen passende afbeeldingen maken voor je tekst met generatieve AI (Midjourney om precies te zijn).

 • Plaatsen jullie de teksten ook in ons CMS?

  In principe niet. Wij leveren de teksten aan als Google document. Bij grotere projecten kunnen we hierover eventueel wel speciale afspraken maken.

 • Welke talen kunnen jullie leveren?

  Op dit moment kun je bij ons terecht voor Nederlands (NL en BE), Engels (UK en US), Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Heb je teksten in een andere taal nodig, neem contact met ons op. Wie weet kunnen we je toch helpen.

Ik heb een andere vraag

Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!