Landingspagina laten schrijven?

Verhoog je conversie met een landingspagina die raakt en resultaten levert. Start nu!

Landingspagina's die converteren

Ben je op zoek naar een manier om je conversie te verhogen zonder door zeven hoepels te springen? Bij CopyRobin snappen we dat jouw landingspagina het werkpaard van je online marketing is. Daarom is het een goed idee om je landingspagina te laten schrijven door een professionele copywriter van CopyRobin.

Een digitale handdruk die je niet kunt overdoen.

Het is per slot van rekening de eerste indruk die telt, de handdruk die je digitaal niet kunt overdoen. Daarom geven we alles om opvallende landingspagina's te schrijven die aanzetten tot actie.

https://www.youtube.com/watch?v=vUXwc4I-9pA

Landingspagina laten schrijven: wat maakt het verschil?

Elke klik is belangrijk in onze digitale wereld. Een goed geschreven landingspagina kan van een voorbijganger een klant maken. Het is de plek waar je boodschap, waarde en uniekheid samenkomen om je bezoeker te overtuigen. Maar wat maakt een landingspagina effectief? Dat is waar CopyRobin om de hoek komt kijken.

Onze belofte: teksten die converteren

Bij CopyRobin geloven we in de kracht van woorden. Onze ervaren copywriters zijn meesters in het craften van landingspagina's die jouw doelgroep niet alleen bereiken, maar ook raken. Met een mix van creativiteit, SEO-expertise en een diep begrip van jouw bedrijf, maken we content die presteert.

Hoe het werkt: onze aanpak

 • Kennismaking: alles begint met jouw verhaal. Wie ben je, wat doe je, en vooral: wat wil je bereiken?
 • Aanpak: samen bepalen we de doelstellingen en de tone-of-voice. Wat wil je dat jouw landingspagina zegt, en hoe?
 • Creatie: onze copywriters duiken in jouw wereld om een landingspagina te schrijven die jouw bezoekers omtovert in klanten
 • Optimalisatie: SEO is geen toverwoord bij CopyRobin. Het is de standaard. We zorgen dat jouw landingspagina gevonden wordt.
 • Feedback en precieze afstemming: jouw input is belangrijk. Samen polijsten we de tekst tot hij blinkt.

 

Bekijk onze prijzen

FAQ: alles wat je wilt weten

 • Wat kost het laten schrijven van een landingspagina? Onze prijzen zijn helder en gebaseerd op de complexiteit en de lengte van het project. We bieden altijd een offerte op maat, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
 • Hoe lang duurt het laten schrijven van een landingspagina? Afhankelijk van de omvang en de vereisten kan je landingspagina al binnen enkele dagen klaar zijn. We geloven in kwaliteit, maar ook in efficiëntie.
 • Wat als ik niet tevreden ben? Bij CopyRobin staat tevredenheid voorop. We werken door tot je 100% blij bent met het resultaat.

 

Leestip: Hoe maak je een goed converterende landingspagina?

Klanten over CopyRobin

"Copyrobin luistert nauw naar jouw wensen en vraagt door! En vindt zo snel mogelijk de beste copywriter of creatieve contentspecialist die bij jou past! Een aanrader gezien de enorme pool van schrijvers." - Farah van der Zijden (head of marketing).

Begin vandaag nog

Klaar om je conversie naar een hoger niveau te tillen met een landingspagina die staat als een huis? Neem contact op met CopyRobin. Samen maken we het onmogelijke mogelijk.

Maak een afspraak

Of neem contact met ons op via het formulier hieronder, wij vertellen je er graag alles over.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

CopyRobin levert copywriting as a service, maar dan met een strik eromheen. Meer
"Juist voor agencies of de kleinere bedrijven die niet voldoende budget hebben om een dedicated contentmarketeer in te huren is CopyRobin een uitkomst."
Minder
CopyRobin B.V.

Vragen

 • Waarom de naam CopyRobin?

  Robin is Engels voor de Europese Roodborst. Dit zorgzame en standvastige vogeltje zingt het hele jaar door. In het voorjaar zeer uitbundig. In de herfst meer timide. Zo is het ook met je teksten. Je moet ze goed verzorgen en regelmatig onderhouden. De ene keer uitbundig, dan weer timide. CopyRobin zorgt standvastig voor jouw teksten en dat ze altijd de juiste toon aanslaan.

 • Welk probleem lost CopyRobin voor mij op?

  Vind je het moeilijk om de inhoud van je website goed bij te houden? Heb je het te druk met je dagelijkse werk om goede teksten te schrijven? Zou je graag willen bloggen, maar komt het er steeds niet van? Dan ben je niet alleen. Wij weten uit jarenlange ervaring dat voor veel organisaties het schrijven van teksten problematisch kan zijn.

  Daar komt bij dat Google steeds meer een voorkeur heeft voor websites met veel teksten. Die moeten bovendien van hoge kwaliteit zijn en met regelmaat worden vernieuwd. Daarom is bloggen vandaag de dag zo’n goede SEO-tactiek.

  CopyRobin lost deze problemen op. We zorgen ervoor dat je tegen relatief geringe kosten altijd kunt beschikken over professionele copywriters. Daarmee maakt CopyRobin moderne content marketing haalbaar en betaalbaar voor iedere organisatie. Ook die van jou!

 • Waarmee kan CopyRobin mij helpen?

  CopyRobin helpt je aan unieke, professionele teksten voor je website, blog, nieuwsbrief en andere publicaties. Dankzij ons platform houd je zelf alles in de hand: 'copywriting as a service'.

 • Zijn er kleine lettertjes?

  Wij houden het zo simpel mogelijk. Je hoeft geen contract te tekenen. Er zijn geen registratiekosten of uitschrijfkosten. Wel hanteren we standaard algemene voorwaarden bedoeld voor verkoop op afstand aan bedrijven. Het is allemaal simpel en transparant.

 • Leveren jullie ook aan particulieren?

  Nee. CopyRobin levert uitsluitend aan bedrijven. Daarom vragen we je bij registratie om je bedrijfsnaam, KvK-nummer en btw-nummer. Ook zijn alle prijzen die we noemen exclusief 21% BTW.

 • Wie zijn jullie webredacteuren en copywriters?

  Wij werken op freelance basis samen met circa 550 professionele  copywriters die we zelf hebben geselecteerd. Daarbij streven we naar een langdurige samenwerking.

  We koppelen je account aan de schrijver die het beste bij je organisatie past. Bij voorkeur iemand die verstand heeft van je branche. Zo leert hij of zij je organisatie steeds beter kennen.

  Wanneer je vaste schrijver niet beschikbaar is, leveren we een vervanger. Als je vaste schrijver niet bevalt, kun je dat uiteraard aangeven en zoeken we een ander.

 • Stel ik schrijf me in. Hoe lang duurt het voordat ik m’n eerste klus kan indienen?

  Zodra je je account hebt geactiveerd krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin een link naar een vragenlijst, zodat we je beter leren kennen.

  Geef de gevraagde gegevens op en je kunt direct je opdrachten plaatsen. Afrekenen doe je door middel van automatische incasso.

 • Doen jullie complete websites?

  Jazeker. Vaak is dit alleen niet goed te passen in een abonnement. Dan maken we er een los project van. Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wilt weten. We kunnen je altijd een offerte op maat sturen.

  Wil je een compleet nieuwe website laten ontwikkelen? Neem dan contact op met onze partner Loyals. Zij kunnen je zeker helpen.

 • Dragen jullie de rechten over de tekst (auteursrecht/copyright) over aan de klant?

  Ja, wij opereren als ghostwriters. Het auteursrecht dragen we dan ook over aan jou als klant. Je bent vrij om met de tekst te doen wat je wilt, zoals uiteraard het uitbrengen ervan onder je eigen naam.

 • Voordat ik me aanmeld, heb ik nog een paar andere vragen…

  Geen probleem. Neem gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om al je vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

 • Hoe werkt de losse opdracht?

  Wil je een losse opdracht plaatsen zonder abonnement? Dat kan!

  Ga naar 'Losse opdracht' en maak een gratis account aan.

  Daar kun je vervolgens je opdracht (of meerdere) aanmaken en in concept bewaren.

  Om de opdracht uit te laten voeren bestel je eenvoudig de benodigde credits. Hoe meer credits je bestelt, hoe lager de prijs per credit:

  1 t/m 9: € 36,50
  10 t/m 19: € 28,50
  20 t/m 39: € 23,75
  40 t/m 59: € 21,00
  60 t/m 99: € 18,50
  100 of meer: € 17,50

  Voor de betaling van je credits hebben we de volgende zaken van je nodig:

  KvK-nummer;
  btw-nummer;
  IBAN-nummer;
  Akkoord op automatische incasso.

  Deze gegevens vul je in via je Copyrobin dashboard.

  Je ontvangt een factuur en na 14 dagen schrijven we het bedrag af van je rekening.

  Na het bestellen van je credits kun je direct jouw opdracht(en) plaatsen en gaat onze copywriter voor je aan de slag!

  Zodra je tekst klaar is zetten we die in een Google Drive die we met je delen. Je krijgt dan een e-mail notificatie van ons met een link naar je tekst.

  In het opgeleverde Google Doc kun je nog om correcties vragen door comments in het document te zetten. Heb je dit gedaan? Stuur dan een mailtje naar redactie@copyrobin.nl met de opmerking dat er feedback in de tekst staat. Vermeld hierbij de zesletterige opdrachtcode die je krijgt. Onze redactie deelt je feedback dan met de schrijver.

  Het kan zijn dat we contact met je opnemen als we vragen hebben over je opdracht.

   Je ontvangt dus per opdracht een factuur en zit verder nergens aan vast.

  Plaats losse opdracht

Ik heb een andere vraag

Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!