Managed account

Werk met een ervaren contentmanager.

Wat is een Managed Account?

Wil je de voordelen van een eigen contentmanager zonder de zorgen en kosten van een fulltime medewerker? Maak kennis met het CopyRobin Managed Account: jouw persoonlijke contentmanager die alle CopyRobin-taken voor je beheert.

Een Managed Account is een nieuwe dienst van CopyRobin waarbij je een professionele contentmanager krijgt toegewezen die jouw account voor je beheert.

Standaard inbegrepen zijn de volgende werkzaamheden:

De standaard inbegrepen werkzaamheden van je content manager zijn:

 • een redactievergadering per kwartaal;
 • opstellen briefings voor opdrachten;
 • plaatsen opdrachten in dashboard;
 • corresponderen met copywriter en redactie;
 • controleren opgeleverde teksten;
 • en regelmatig rapporteren over de voortgang.

 

Aanvullend kun je nog 4 van de volgende werkzaamheden kiezen:

 • doen van een concurrentie-analyse;
 • opstellen contentstrategie;
 • doen van zoekwoordenonderzoek;
 • bedenken onderwerpen;
 • maken contentplanning;
 • zoeken van bijpassende afbeeldingen;
 • plaatsen in het CMS;
 • monitoren Google rankings.

 

Managed account

Het opzetten van je Managed Account is eenvoudig en snel. Zodra je je aanmeldt, nemen we contact met je op om je behoeften en doelen te bespreken. We koppelen je vervolgens aan een contentmanager die het beste past bij jouw bedrijf en sector. 

Meld je nu aan

Waarom kiezen voor een Managed Account?

Onze klanten vertelden ons dat ze op zoek zijn naar een manier om hun contentmarketing naar een hoger niveau te tillen, zonder de tijd en middelen te investeren die nodig zijn om een volledig team in te huren. Met een Managed Account krijg je precies dat: een professionele contentmanager die werkt volgens jouw instructies en doelen. 

Vast aanspreekpunt

Je contentmanager wordt jouw vaste aanspreekpunt en zal nauw met je samenwerken om je contentstrategie vorm te geven en uit te voeren. We zorgen ervoor dat je contentmanager jouw bedrijf, je merk en je doelen begrijpt, zodat je content altijd op één lijn is met je visie.

Bovendien is je contentmanager verantwoordelijk voor het beheren van alle CopyRobin-taken, waardoor jij meer tijd overhoudt om je te concentreren op wat je het beste doet: je bedrijf laten groeien.

Met een Managed Account krijg je een professionele contentmanager die werkt volgens jouw instructies en doelen.

Kosten en verlenging

De kosten voor een Managed Account zijn € 1.110,00 per kwartaal.  Daarbij zijn 60 credits à € 18,50 inbegrepen: 30 voor het produceren van teksten en 30 voor je content manager.

Je kunt uiteraard je Managed Account ook uitbreiden met meer credits. Voor elke credit die je nodig hebt voor het bestellen van teksten, heb je een extra credit nodig voor je content manager. Vanaf 100 credits betaal je slechts € 17,50 per credit.

De verlengingsperiode is per kwartaal, zodat je voldoende flexibiliteit hebt om je contentstrategie aan te passen aan je bedrijfsdoelen.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over het idee van een eigen contentmanager die al je CopyRobin-taken beheert? Geweldig! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem de controle over je contentmarketing terug met CopyRobin Managed Account. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Direct aan de slag met je managed account?

Meld je aan

Eerst nog wat meer weten? Vul het formuliertje hieronder in en we nemen tijdens kantooruren binnen 24 uur en meestal veel sneller contact met je op.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Fijne partij om teksten te laten schrijven.  Meer
"De communicatie is snel en opdrachten worden vlot en netjes opgeleverd. Onze klanten zijn erg tevreden."
Minder
CopyRobin B.V.
Goede copy schrijven is lastig. Meer
Dankzij de mannen en vrouwen van CopyRobin is het nu een heel stuk makkelijker geworden en ook nog eens beter. Wij zijn erg tevreden. Snel en kwaliteit. #helemaalBlij
Minder
CopyRobin B.V.

Vragen

 • Over welke onderwerpen kunnen jullie schrijven?

  Als professionele copywriters kunnen we in principe overal over schrijven, zolang je ons maar de juiste informatie geeft. De vakkennis heb jij. De schrijfvaardigheid hebben wij. Samen komen we er altijd uit.

  Bovendien werken we met copywriters die ieder weer hun eigen specialismen hebben. Sommigen weten veel van marketing. Anderen van mode of lekker eten. De kans dat we een copywriter in ons netwerk hebben met verstand van jouw branche is daarom groot.

  Wees in ieder geval zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk bij het verstrekken van een opdracht via het opdrachtformulier. Voeg waar mogelijk bronnen en voorbeelden toe. Het kan zijn dat onze copywriter je wil spreken via telefoon of een video call als de opdracht hem of haar niet helemaal duidelijk is.

  Bekijke alle branches

 • Schrijven jullie ook SEO-teksten?

  Onze schrijvers zijn allemaal geschoold in het schrijven van SEO-teksten. Dat wil zeggen dat ze weten hoe ze jouw zoektermen het beste in de tekst kunnen verwerken voor optimale vindbaarheid. Dit zonder de zoekmachine te spammen en zonder dat het ten koste gaat van de leesbaarheid. Daarbij maken ze gebruik van een handig hulpmiddel: Textmetrics. Kortom: als je zeker wilt weten dat je teksten goed zijn geoptimaliseerd voor SEO, zit je bij CopyRobin goed.

 • Leveren jullie de teksten altijd foutloos aan?

  Onze vaste eindredactie redigeert elke tekst voordat we die opleveren. De kans op taalfouten is daarom bijzonder klein.

 • Helpen jullie ons ook met een contentstrategie en/of contentplan?

  Jazeker. Je kunt bij ons een sessie met een contentstrateeg afnemen om jullie contentstrategie te helpen bepalen en een contentplan op te stellen. Neem contact met ons op voor een prijsopgave op maat.

 • Op welk manier is er contact met de schrijver?

  Het contact met de schrijver gaat in eerste instantie via je dashboard en e-mail, maar als een telefoongesprek de voorkeur geniet, is dat geen probleem.

 • Hoe kan ik mijn copywriter optimaal briefen?

  Zonder een goede briefing, geen goede tekst. Zo simpel is het. Daarom nemen we bij CopyRobin het afnemen van een goede briefing zeer serieus. Wanneer je een account bij ons aanmaakt vragen we je om eenmalig een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Vervolgens vragen we je om per opdracht een opdrachtformulier in te vullen. Daarbij kun je ook de hulp inroepen van onze AI-assistent 'Chirp'. Die zal het web afstruinen naar extra informatie om je briefing mee aan te vullen.

  Lees ook: Zo maak je de perfecte briefing voor een copywriter.

 • Hoelang duurt het tot m’n opdracht klaar is?

  Dat hangt af van het aantal woorden en de mate van AI-ondersteuning die je kiest. Het komt ruwweg overeen met het aantal credits gerekend in werkdagen. Een tekst van maximaal 400 woorden 'AI-powered' heeft bijvoorbeeld een doorlooptijd van twee werkdagen, terwijl een tekst van maximaal 3600 woorden 100% human 30 werkdagen doorlooptijd heeft.

  Overigens kun je zelf een gewenste opleverdatum opgeven bij het plaatsen van je opdracht en dan zullen wij uiteraard ons best doen om die te halen.

 • Hoe zit het met de veiligheid van vertrouwelijke informatie?

  Onze formulieren zijn met encryptie beveiligd, zodat alle informatie die je via onze site verstuurt versleuteld is. Verder werken we met vaste schrijvers die we goed hebben gescreend. Daarnaast hebben ze een geheimhoudingsverklaring getekend. En vanzelfsprekend garanderen wij strikte vertrouwelijkheid aan onze klanten.

 • Kan ik onbeperkt wijzigingen/verbeteringen laten aanbrengen?

  Ja, per opdracht heb je recht op onbeperkte correctierondes, zolang je feedback in lijn is met de initiële briefing. 'Onbeperkt' in alle redelijkheid, uiteraard. Mochten wij vinden dat een klant te veeleisend is, dan zullen we dat met de klant bespreken.

  Wijzigingen/verbeteringen pakken we zo snel mogelijk op. Vaak lukt dit dezelfde dag nog, maar in uitzonderlijke gevallen (erg drukbezette schrijvers) kan het iets langer duren.

 • Kun je meerdere opdrachten (met prioriteit aanduiding) in één keer geven?

  Je kunt meerdere opdrachten invoeren in je dashboard. De volgorde waarin je ze invoert, bepaalt voor ons de prioriteit. Mocht je echter een vergissing maken, kun je altijd een mailtje sturen naar redactie@copyrobin.nl. We passen de prioriteit dan aan.

 • Leveren jullie ook afbeeldingen?

  Jazeker! We leveren desgewenst AI-gegenereerde afbeeldingen. Onze prompt engineers kunnen passende afbeeldingen maken voor je tekst met generatieve AI (Midjourney om precies te zijn).

 • Plaatsen jullie de teksten ook in ons CMS?

  In principe niet. Wij leveren de teksten aan als Google document. Bij grotere projecten kunnen we hierover eventueel wel speciale afspraken maken.

 • Welke talen kunnen jullie leveren?

  Op dit moment kun je bij ons terecht voor Nederlands (NL en BE), Engels (UK en US), Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Heb je teksten in een andere taal nodig, neem contact met ons op. Wie weet kunnen we je toch helpen.

Ik heb een andere vraag