Websiteteksten

Laat je websiteteksten schrijven door een gespecialiseerde online copywriter.

Websiteteksten laten schrijven

Je websiteteksten laten schrijven door een professionele tekstschrijver van CopyRobin vergroot je kans op online succes. Goede teksten verbeteren de positie van je website in de zoekresultaten en zorgen ervoor dat bezoekers worden overtuigd om actie te ondernemen zodra ze op je site zijn. Sta klaar voor een verbeterde online aanwezigheid en hogere conversies.

Met goede teksten weten de zoekmachines je website te vinden.

Bij CopyRobin helpen we graag met het schrijven van je webteksten. Wij werken samen met maar liefst 552 professionele tekstschrijvers. Veel van onze schrijvers hebben jarenlange ervaring met het schrijven van websiteteksten. Omdat er zoveel professionele tekstschrijvers voor ons werken, is er altijd wel iemand beschikbaar met affiniteit en ervaring met jouw branche en doelgroep. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Bekijk onze prijzen

Websiteteksten laten schrijven

Wat voor websiteteksten kan ik laten schrijven?

Websiteteksten zijn er in allerlei vormen. Als je bijvoorbeeld regelmatig een inspirerende blog plaatst, trek je je doelgroep telkens opnieuw naar de site. En heldere en overtuigende productteksten laten je bezoekers sneller overgaan tot een aankoop. Wanneer je ook nog eens zorgt dat alle teksten voldoen aan de SEO-richtlijnen scoort je site beter in Google en vindt je doelgroep je bedrijf sneller.

https://www.youtube.com/watch?v=v6kb4N5Cbrk

Websiteteksten uitbesteden? Dit levert het op!

Ook als je zelf prima teksten schrijft, is het interessant om de content voor je bedrijf toch door iemand anders te laten verzorgen. Het uitbesteden van je websiteteksten levert je namelijk veel op.

Een van de belangrijkste voordelen van het uitbesteden van je websiteteksten, is dat een externe schrijver jouw bedrijf en aanbod bekijkt vanuit de ogen van de bezoeker. Hij of zij kan de tekst hierdoor precies afstemmen op de informatiebehoefte van de lezer.

Onze schrijvers verplaatsen zich in jouw doelgroep en zorgen dat de tekst goed aansluit op hun behoeftes.

Als marketeer of ondernemer vertel je al snel je eigen verhaal, vanuit het standpunt van het bedrijf. Maar misschien heeft een potentiële klant wel andere vragen of interesses, die jij uit jezelf niet belicht. Onze professionele copywriters verplaatsen zich in jouw doelgroep en zorgen dat de tekst goed aansluit op hun behoeftes.

Daarnaast zijn onze professionele seo-tekstschrijvers experts in het schrijven op vindbaarheid. Ze weten precies hoe ze de juiste zoektermen moeten verwerken in de tekst. En dat zorgt ervoor dat je pagina’s hoger scoren in de zoekmachines voor de keywords die jij belangrijk vindt.

Natuurlijk zorgen wij voor professionele teksten die helemaal voldoen aan de nieuwste leesbaarheidsrichtlijnen. We gebruiken korte zinnen en alinea's, aantrekkelijke tussenkopjes en duidelijke opsommingstekens om alles overzichtelijk te houden.

Een goede leesbaarheid vergroot de kans dat je doelgroep de inhoud ook daadwerkelijk leest.

We gaan uit van makkelijk leesbare teksten, zonder onnodig ingewikkelde woorden. Een goede leesbaarheid vergroot namelijk de kans dat je doelgroep de inhoud ook daadwerkelijk leest. Liever een tekst van een hoger taalniveau? Ook dat is mogelijk. Bij je briefing geef je zelf aan op welk van de gestandaardiseerde niveaus (A1-C2) je de tekst graag hebt.

En wil je je lezers overhalen tot actie? Het kopen van je product, doorklikken naar een andere pagina of downloaden van een whitepaper bijvoorbeeld? Dan verwerken wij duidelijke calls-to-action in de tekst. Zo wordt het klikken op de link onweerstaanbaar voor je bezoekers.

Hoe werkt het laten schrijven van websiteteksten?

Voor we aan de slag gaan, vul je eerst een online vragenformulier in. Het is handig om alvast na te denken over wie je wilt bereiken met je teksten en welke informatie je doelgroep nodig heeft. Wij zoeken dan een passende copywriter die hier affiniteit en ervaring mee heeft.

Vragen die je kunt verwachten, zijn bijvoorbeeld:

 • Wie is je doelgroep? 
 • Wat is hun taalniveau? 
 • Wat bied jij en wat zoeken zij op je website? 
 • Welke actie wil je dat je bezoeker onderneemt? 

 

Ook willen we graag het een en ander weten over jou en het bedrijf. Denk aan vragen over de visie en gewenste schrijfstijl. Hiermee vinden we de perfecte schrijvers-match.

Wanneer je jouw eerste opdracht hebt geplaatst, gaan we voor je aan de slag. We hanteren een korte doorlooptijd, dus je hoeft nooit lang te wachten op het resultaat. Ook checkt onze professionele eindredactie alle teksten voor oplevering. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit teksten voor een betaalbare prijs.

Wat kost het laten schrijven van webteksten?

Wat de kosten zijn voor het laten schrijven van je websiteteksten, heb je helemaal zelf in de hand. Hoe korter de tekst en hoe meer input je aanlevert, hoe minder credits (onze ‘currency’) je nodig hebt. 

Daarnaast zorgt een groter abonnement er ook nog eens voor dat je voordeliger uit bent. Onze abonnementen zijn trouwens op ieder gewenst moment te upgraden, downgraden, pauzeren en stoppen. Je zit dus nergens aan vast.

Abonnement?! Geen zorgen, je zit nergens aan vast.

Kies je bijvoorbeeld voor 'AI-powered' en heb je een Agency-abonnement? Dan laat je al een tekst schrijven vanaf €35,00!

Wil je jouw webteksten laten schrijven?


Maak een afspraak

Vul het formuliertje hieronder in en we nemen tijdens kantooruren binnen 24 uur en meestal veel sneller contact met je op.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 

Bespaart tijd en geld, plus kennis van verschillende branches beschikbaar. Meer
"Prettig vind ik het dat er een breed spectrum is van tekstschrijvers die kennis hebben van verschillende branches. We werken met vaste tekstschrijvers bij CopyRobin, maar zijn die niet beschikbaar, dan is er snel een andere tekstschrijver gevonden. Het hele proces is gestructureerd, wat rust geeft in het aanleveren en opleveren van de teksten. Alles bij elkaar kunnen we snel schakelen en bespaart het mij tijd en geld."
Minder
CopyRobin B.V.

Vragen

 • Waarom de naam CopyRobin?

  Robin is Engels voor de Europese Roodborst. Dit zorgzame en standvastige vogeltje zingt het hele jaar door. In het voorjaar zeer uitbundig. In de herfst meer timide. Zo is het ook met je teksten. Je moet ze goed verzorgen en regelmatig onderhouden. De ene keer uitbundig, dan weer timide. CopyRobin zorgt standvastig voor jouw teksten en dat ze altijd de juiste toon aanslaan.

 • Welk probleem lost CopyRobin voor mij op?

  Vind je het moeilijk om de inhoud van je website goed bij te houden? Heb je het te druk met je dagelijkse werk om goede teksten te schrijven? Zou je graag willen bloggen, maar komt het er steeds niet van? Dan ben je niet alleen. Wij weten uit jarenlange ervaring dat voor veel organisaties het schrijven van teksten problematisch kan zijn.

  Daar komt bij dat Google steeds meer een voorkeur heeft voor websites met veel teksten. Die moeten bovendien van hoge kwaliteit zijn en met regelmaat worden vernieuwd. Daarom is bloggen vandaag de dag zo’n goede SEO-tactiek.

  CopyRobin lost deze problemen op. We zorgen ervoor dat je tegen relatief geringe kosten altijd kunt beschikken over professionele copywriters. Daarmee maakt CopyRobin moderne content marketing haalbaar en betaalbaar voor iedere organisatie. Ook die van jou!

 • Waarmee kan CopyRobin mij helpen?

  CopyRobin helpt je aan unieke, professionele teksten voor je website, blog, nieuwsbrief en andere publicaties. Dankzij ons platform houd je zelf alles in de hand: 'copywriting as a service'.

 • Zijn er kleine lettertjes?

  Wij houden het zo simpel mogelijk. Je hoeft geen contract te tekenen. Er zijn geen registratiekosten of uitschrijfkosten. Wel hanteren we standaard algemene voorwaarden bedoeld voor verkoop op afstand aan bedrijven. Het is allemaal simpel en transparant.

 • Leveren jullie ook aan particulieren?

  Nee. CopyRobin levert uitsluitend aan bedrijven. Daarom vragen we je bij registratie om je bedrijfsnaam, KvK-nummer en btw-nummer. Ook zijn alle prijzen die we noemen exclusief 21% BTW.

 • Wie zijn jullie webredacteuren en copywriters?

  Wij werken op freelance basis samen met circa 550 professionele  copywriters die we zelf hebben geselecteerd. Daarbij streven we naar een langdurige samenwerking.

  We koppelen je account aan de schrijver die het beste bij je organisatie past. Bij voorkeur iemand die verstand heeft van je branche. Zo leert hij of zij je organisatie steeds beter kennen.

  Wanneer je vaste schrijver niet beschikbaar is, leveren we een vervanger. Als je vaste schrijver niet bevalt, kun je dat uiteraard aangeven en zoeken we een ander.

 • Stel ik schrijf me in. Hoe lang duurt het voordat ik m’n eerste klus kan indienen?

  Zodra je je account hebt geactiveerd krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin een link naar een vragenlijst, zodat we je beter leren kennen.

  Geef de gevraagde gegevens op en je kunt direct je opdrachten plaatsen. Afrekenen doe je door middel van automatische incasso.

 • Doen jullie complete websites?

  Jazeker. Vaak is dit alleen niet goed te passen in een abonnement. Dan maken we er een los project van. Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wilt weten. We kunnen je altijd een offerte op maat sturen.

  Wil je een compleet nieuwe website laten ontwikkelen? Neem dan contact op met onze partner Loyals. Zij kunnen je zeker helpen.

 • Dragen jullie de rechten over de tekst (auteursrecht/copyright) over aan de klant?

  Ja, wij opereren als ghostwriters. Het auteursrecht dragen we dan ook over aan jou als klant. Je bent vrij om met de tekst te doen wat je wilt, zoals uiteraard het uitbrengen ervan onder je eigen naam.

 • Voordat ik me aanmeld, heb ik nog een paar andere vragen…

  Geen probleem. Neem gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om al je vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

 • Hoe werkt de losse opdracht?

  Wil je een losse opdracht plaatsen zonder abonnement? Dat kan!

  Ga naar 'Losse opdracht' en maak een gratis account aan.

  Daar kun je vervolgens je opdracht (of meerdere) aanmaken en in concept bewaren.

  Om de opdracht uit te laten voeren bestel je eenvoudig de benodigde credits. Hoe meer credits je bestelt, hoe lager de prijs per credit:

  1 t/m 9: € 36,50
  10 t/m 19: € 28,50
  20 t/m 39: € 23,75
  40 t/m 59: € 21,00
  60 t/m 99: € 18,50
  100 of meer: € 17,50

  Voor de betaling van je credits hebben we de volgende zaken van je nodig:

  KvK-nummer;
  btw-nummer;
  IBAN-nummer;
  Akkoord op automatische incasso.

  Deze gegevens vul je in via je Copyrobin dashboard.

  Je ontvangt een factuur en na 14 dagen schrijven we het bedrag af van je rekening.

  Na het bestellen van je credits kun je direct jouw opdracht(en) plaatsen en gaat onze copywriter voor je aan de slag!

  Zodra je tekst klaar is zetten we die in een Google Drive die we met je delen. Je krijgt dan een e-mail notificatie van ons met een link naar je tekst.

  In het opgeleverde Google Doc kun je nog om correcties vragen door comments in het document te zetten. Heb je dit gedaan? Stuur dan een mailtje naar redactie@copyrobin.nl met de opmerking dat er feedback in de tekst staat. Vermeld hierbij de zesletterige opdrachtcode die je krijgt. Onze redactie deelt je feedback dan met de schrijver.

  Het kan zijn dat we contact met je opnemen als we vragen hebben over je opdracht.

   Je ontvangt dus per opdracht een factuur en zit verder nergens aan vast.

  Plaats losse opdracht

Ik heb een andere vraag

Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!