Eric van Hall
11 juni ‘24 3 min. leestijd

CopyRobin Silver Winner bij Dutch Interactive Awards: wat betekent dit voor jou als ondernemer of marketeer?

Artikelen

Bij CopyRobin zijn we trots om te melden dat we tijdens de Dutch Interactive Awards (DIA) samen met onze technische partner Nextly een Zilveren Award hebben gewonnen in de categorie AI-toepassingen. Dit is niet zomaar een prijs, het is een erkenning van ons innovatieve werk in een snel veranderende markt waar AI steeds belangrijker wordt. Maar wat betekent dit voor jou als ondernemer of marketeer?

Voorsprong in de markt

Als ondernemer of marketeer weet je hoe belangrijk het is om voorop te blijven lopen. Onze award-winning aanpak combineert de kracht van AI met menselijke creativiteit, waardoor je kunt profiteren van het beste van beide werelden. Dit betekent snellere doorlooptijden, hogere kwaliteit en meer flexibiliteit in je contentcreatie. Terwijl traditionele bureaus misschien nog worstelen met de integratie van AI, ben jij met CopyRobin al een stap vooruit.

Terwijl traditionele bureaus misschien nog worstelen met de integratie van AI, ben jij met CopyRobin al een stap vooruit.

Flexibele contentopties

Eén van de redenen waarom de jury ons prees, is onze vooruitziende blik. We bieden een model waarbij jij kunt kiezen tussen AI-powered copywriting, volledig menselijke copywriting, of een combinatie van beide. Deze flexibiliteit stelt je in staat om precies de juiste toon en stijl te kiezen die past bij jouw merk en boodschap. Of je nu snelle, efficiënte teksten nodig hebt of diepgaande, creatieve content, wij hebben de oplossing die bij je past.

Kostenbesparing zonder kwaliteitsverlies

Dankzij onze geavanceerde AI-technologie kunnen we content leveren tegen concurrerende prijzen zonder in te boeten op kwaliteit. Dit betekent dat je budget efficiënter kunt inzetten, meer waarde kunt bieden aan je klanten en tegelijkertijd je marketingdoelen kunt bereiken. In een tijd waarin elke euro telt, biedt CopyRobin een kosteneffectieve manier om je contentstrategie naar een hoger niveau te tillen.

Toekomstbestendig ondernemen

De erkenning door de Dutch Interactive Awards bevestigt dat we op de juiste weg zijn. Door AI niet als bedreiging maar als kans te zien, hebben we een model ontwikkeld dat klaar is voor de toekomst. Als je met CopyRobin werkt, weet je zeker dat je samenwerkt met een partner die niet alleen de huidige trends begrijpt, maar ook klaar is voor de uitdagingen en mogelijkheden van morgen.

"In een markt waarin AI een steeds grotere rol speelt, is het voor een tekstbureau van belang om innovatief te blijven." 

Wat de jury zei

De jury had het volgende te zeggen over onze aanpak: "In een markt waarin AI een steeds grotere rol speelt, is het voor een tekstbureau van belang om innovatief te blijven. CopyRobin ziet een wereld waarin AI een grote rol speelt en besluit de technologie te omarmen. De gebruiker kiest een model: AI-powered, mens of combinatie van beide. Knap voor een mkb-ondernemer die kijkt naar een wereld waarin naast AI ook ruimte is voor de toegevoegde waarde van echte mensen."

Meer dan een trofee

Voor jou als ondernemer of marketeer betekent onze Zilveren Award meer dan alleen een mooie trofee. Het is een bewijs van onze toewijding aan innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. Samen kunnen we jouw merkverhaal effectiever communiceren, met content die zowel slim als creatief is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw contentstrategie kunnen versterken.

Maak gelijk een afspraak

Eric van Hall

CopyRobin

Eric is oprichter en eigenaar van CopyRobin - 'copywriting as a service'. Dit online platform helpt bedrijven aan pakkende teksten en freelance copywriters aan leuke opdrachten. Eric blogt, podcast en vlogt regelmatig over digitale marketing bij o.a. CopyRobin en Emerce. Eric is tevens beschikbaar als presentator, moderator, interviewer en dagvoorzitter voor (online) evenementen. Hij is geïnterviewd door onder andere Het FD, Het Parool, De Volkskrant, De Telegraaf, Het AD, Trouw, Adformatie, BNR, meerdere podcasts en anderen. Zijn missie: om de wereld aan betere content te helpen.

Interviews met Eric   Maak afspraak met Eric


Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!