Bouwkundig tekstschrijver: dé copywriter voor jouw bouw & vastgoed content

bouwkundig-tekstschrijver-1.jpg

Zoek jij een bouwkundig tekstschrijver die je helpt met creatieve en hoogstaande content voor de bouw & vastgoed branche? Look no further!

De toegevoegde waarde van een bouw- en vastgoed copywriter

 • Gedegen branchekennis
 • Originele invalshoeken
 • Online zichtbaarheid
 • Leesbare verhalen

 

Bouw- en vastgoed copywriters weten als geen ander hoe ze boeiende en effectieve teksten kunnen creëren die perfect aansluiten bij jouw doelgroep. Ze kennen de terminologie, begrijpen de processen en kunnen complexe onderwerpen vertalen naar begrijpelijke en interessante content.

Laat je inspireren door professionals

Om je een beter beeld te geven van wat een ervaren bouwtekstschrijver voor je kan betekenen, geven we het woord aan drie van onze copywriters:

anna1.png"Als bouwkundig tekstschrijver is het de kunst om vakjargon te vertalen naar heldere verhalen die de lezer écht interesseren. Het draait om de juiste balans tussen technische kennis en toegankelijkheid.", aldus Anna, een ervaren copywriter in de bouwsector.

tom1.pngTom, een SEO-copywriter gespecialiseerd in vastgoed, vertelt: "Bij seo teksten is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt. Zo kun je actuele en relevante content creëren die aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep en tegelijkertijd de online zichtbaarheid vergroot."

emma1.pngCopywriter Emma, die zich richt op de architectuurbranche, stelt: "Een goed voorbeeld uit de praktijk kan een tekst tot leven brengen. Mensen lezen graag over concrete projecten en successen van anderen. Door deze te verwerken in je content, wordt het voor de lezer niet alleen informatief, maar ook inspirerend."

 

Google: essentieel tijdens iedere woningzoektocht

"Nederlanders oriënteren zich voornamelijk via internet wanneer zij een nieuwe woning willen kopen. Een goede vindbaarheid in Google is tegenwoordig dan ook essentieel voor iedere woningaanbieder of makelaar", aldus Vastgoedjournaal.nl

Ons aanbod aan gespecialiseerde copywriting diensten

Bij CopyRobin begrijpen we dat elke niche zijn eigen, specifieke benadering vereist. Daarom bieden we diverse diensten aan die precies aansluiten bij jouw behoeften in de bouw- & vastgoedbranche.

SEO-teksten

Ook voor SEO-teksten ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw schrijver optimaliseert je content voor zowel lezers als zoekmachines, zodat je online zichtbaarheid wordt vergroot. Hiervoor lever je zelf de zoektermen aan, of besteedt het zoekwoordenonderzoek aan ons uit (tegen meerprijs).

Websiteteksten en blogartikelen

Of het nu gaat om websiteteksten, of een blog over het laatste vastgoedproject, onze getalenteerde bouwkundige tekstschrijvers helpen je graag.

Whitepapers en case studies

Op zoek naar een overtuigende en informatieve whitepaper of een indrukwekkende case study? Wij hebben dé copywriter in huis om je hierbij te ondersteunen.

Vacature- en advertentieteksten

Onze tekstschrijvers kunnen ook vacatureteksten schrijven en advertentieteksten schrijven die jouw bedrijf op de kaart zetten en de juiste kandidaten of potentiële klanten aantrekken. 

Bekijk al onze producten

Onze werkwijze: persoonlijk, betrokken en resultaatgericht

Bij CopyRobin staat kwaliteit voorop. Daarom werken we alleen met bouwkundige tekstschrijvers die ervaring hebben met deze branche. Bovendien streven we ernaar om goed naar je wensen te luisteren, zodat we content kunnen afleveren die exact aansluit bij jouw doelstellingen. Van opbouwend advies tot strakke deadlines, wij staan voor je klaar!

Leer meer over onze werkwijze

Klaar om jouw bouw- & vastgoedcontent naar een hoger niveau te tillen?

Start vandaag nog met onze ervaren bouwkundig tekstschrijvers of vastgoed copywriters en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen in het realiseren van krachtige en effectieve content. Neem contact op en ervaar zelf wat we voor jou kunnen betekenen.

CopyRobin: jouw partner in bouw & vastgoed content!

Zo snel mogelijk in contact komen met jouw bouwkundig tekstschrijver? 

Plan direct een afspraak

Of vul het formulier hieronder in en we nemen tijdens kantooruren zo snel mogelijk contact met je op:

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Fijne partij om teksten te laten schrijven.  Meer
"De communicatie is snel en opdrachten worden vlot en netjes opgeleverd. Onze klanten zijn erg tevreden."
Minder
CopyRobin B.V.
CopyRobin levert copywriting as a service, maar dan met een strik eromheen. Meer
"Juist voor agencies of de kleinere bedrijven die niet voldoende budget hebben om een dedicated contentmarketeer in te huren is CopyRobin een uitkomst."
Minder
CopyRobin B.V.
"Zeer goede oplossing voor SEO-teksten." Meer
"Het is fijn dat je in de briefings zo duidelijk de zoekwoorden kan meegeven. Dat is toch waar het bij SEO-teksten om draait.Voor het schrijven van SEO-teksten heb je aan CopyRobin een goede en professionele partij. Omdat we zelf alleen SEO-teksten afnamen, is het lastig om iets over andere soorten teksten te zeggen. Daar hebben we geen ervaring mee. Maar voor goede SEO-teksten is twijfel niet nodig, daarvoor moet je bij CopyRobin zijn!’"
Minder
CopyRobin B.V.

Vragen

 • Waarom de naam CopyRobin?

  Robin is Engels voor de Europese Roodborst. Dit zorgzame en standvastige vogeltje zingt het hele jaar door. In het voorjaar zeer uitbundig. In de herfst meer timide. Zo is het ook met je teksten. Je moet ze goed verzorgen en regelmatig onderhouden. De ene keer uitbundig, dan weer timide. CopyRobin zorgt standvastig voor jouw teksten en dat ze altijd de juiste toon aanslaan.

 • Welk probleem lost CopyRobin voor mij op?

  Vind je het moeilijk om de inhoud van je website goed bij te houden? Heb je het te druk met je dagelijkse werk om goede teksten te schrijven? Zou je graag willen bloggen, maar komt het er steeds niet van? Dan ben je niet alleen. Wij weten uit jarenlange ervaring dat voor veel organisaties het schrijven van teksten problematisch kan zijn.

  Daar komt bij dat Google steeds meer een voorkeur heeft voor websites met veel teksten. Die moeten bovendien van hoge kwaliteit zijn en met regelmaat worden vernieuwd. Daarom is bloggen vandaag de dag zo’n goede SEO-tactiek.

  CopyRobin lost deze problemen op. We zorgen ervoor dat je tegen relatief geringe kosten altijd kunt beschikken over professionele copywriters. Daarmee maakt CopyRobin moderne content marketing haalbaar en betaalbaar voor iedere organisatie. Ook die van jou!

 • Waarmee kan CopyRobin mij helpen?

  CopyRobin helpt je aan unieke, professionele teksten voor je website, blog, nieuwsbrief en andere publicaties. Dankzij ons platform houd je zelf alles in de hand: 'copywriting as a service'.

 • Zijn er kleine lettertjes?

  Wij houden het zo simpel mogelijk. Je hoeft geen contract te tekenen. Er zijn geen registratiekosten of uitschrijfkosten. Wel hanteren we standaard algemene voorwaarden bedoeld voor verkoop op afstand aan bedrijven. Het is allemaal simpel en transparant.

 • Leveren jullie ook aan particulieren?

  Nee. CopyRobin levert uitsluitend aan bedrijven. Daarom vragen we je bij registratie om je bedrijfsnaam, KvK-nummer en btw-nummer. Ook zijn alle prijzen die we noemen exclusief 21% BTW.

 • Wie zijn jullie webredacteuren en copywriters?

  Wij werken op freelance basis samen met circa 550 professionele  copywriters die we zelf hebben geselecteerd. Daarbij streven we naar een langdurige samenwerking.

  We koppelen je account aan de schrijver die het beste bij je organisatie past. Bij voorkeur iemand die verstand heeft van je branche. Zo leert hij of zij je organisatie steeds beter kennen.

  Wanneer je vaste schrijver niet beschikbaar is, leveren we een vervanger. Als je vaste schrijver niet bevalt, kun je dat uiteraard aangeven en zoeken we een ander.

 • Stel ik schrijf me in. Hoe lang duurt het voordat ik m’n eerste klus kan indienen?

  Zodra je je account hebt geactiveerd krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin een link naar een vragenlijst, zodat we je beter leren kennen.

  Geef de gevraagde gegevens op en je kunt direct je opdrachten plaatsen. Afrekenen doe je door middel van automatische incasso.

 • Doen jullie complete websites?

  Jazeker. Vaak is dit alleen niet goed te passen in een abonnement. Dan maken we er een los project van. Neem gerust contact met ons op als je hier meer over wilt weten. We kunnen je altijd een offerte op maat sturen.

  Wil je een compleet nieuwe website laten ontwikkelen? Neem dan contact op met onze partner Loyals. Zij kunnen je zeker helpen.

 • Dragen jullie de rechten over de tekst (auteursrecht/copyright) over aan de klant?

  Ja, wij opereren als ghostwriters. Het auteursrecht dragen we dan ook over aan jou als klant. Je bent vrij om met de tekst te doen wat je wilt, zoals uiteraard het uitbrengen ervan onder je eigen naam.

 • Voordat ik me aanmeld, heb ik nog een paar andere vragen…

  Geen probleem. Neem gerust contact met ons op. We zullen ons best doen om al je vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

 • Hoe werkt de losse opdracht?

  Wil je een losse opdracht plaatsen zonder abonnement? Dat kan!

  Ga naar 'Losse opdracht' en maak een gratis account aan.

  Daar kun je vervolgens je opdracht (of meerdere) aanmaken en in concept bewaren.

  Om de opdracht uit te laten voeren bestel je eenvoudig de benodigde credits. Hoe meer credits je bestelt, hoe lager de prijs per credit:

  1 t/m 9: € 36,50
  10 t/m 19: € 28,50
  20 t/m 39: € 23,75
  40 t/m 59: € 21,00
  60 t/m 99: € 18,50
  100 of meer: € 17,50

  Voor de betaling van je credits hebben we de volgende zaken van je nodig:

  KvK-nummer;
  btw-nummer;
  IBAN-nummer;
  Akkoord op automatische incasso.

  Deze gegevens vul je in via je Copyrobin dashboard.

  Je ontvangt een factuur en na 14 dagen schrijven we het bedrag af van je rekening.

  Na het bestellen van je credits kun je direct jouw opdracht(en) plaatsen en gaat onze copywriter voor je aan de slag!

  Zodra je tekst klaar is zetten we die in een Google Drive die we met je delen. Je krijgt dan een e-mail notificatie van ons met een link naar je tekst.

  In het opgeleverde Google Doc kun je nog om correcties vragen door comments in het document te zetten. Heb je dit gedaan? Stuur dan een mailtje naar redactie@copyrobin.nl met de opmerking dat er feedback in de tekst staat. Vermeld hierbij de zesletterige opdrachtcode die je krijgt. Onze redactie deelt je feedback dan met de schrijver.

  Het kan zijn dat we contact met je opnemen als we vragen hebben over je opdracht.

   Je ontvangt dus per opdracht een factuur en zit verder nergens aan vast.

  Plaats losse opdracht

Ik heb een andere vraag

Hulp nodig of vragen?

Is er iets niet duidelijk of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met mij op!