Artikelen

Dit zijn de 37 beste schrijftools volgens de experts

Geplaatst in Artikelen op 16-09-2020

Ik vroeg 9 ervaren tekstschrijvers uit de CopyRobin stal naar hun favoriete schrijftools, ervaringen en tips. Samen met mij delen zij hun tips en tools op het gebied van research en inspiratie, spelling en grammatica, leesbaarheid en SEO.

Lees meer

Interviews met founder & CEO van CopyRobin Eric van Hall

Geplaatst in Artikelen op 09-07-2020

De ontstaansgeschiedenis van CopyRobin is voor velen een inspirerend verhaal over het omzetten van grote tegenslag in nieuw succes.

Lees meer

Dit zijn de 20 beste online marketing boeken volgens de experts

Geplaatst in Artikelen op 23-06-2020

Welke online marketing boeken moet je echt gelezen hebben? 20 boeken vol inspiratie, praktische tips en levenslessen. Bekijk alle must-reads van 8 experts.

Lees meer

Het belang van marketplacespecifieke content

Geplaatst in Artikelen op 10-06-2020

Door te gaan verkopen via marketplaces kun je de omzet van je webwinkel enorm laten groeien. Maar de ene marketplace is de andere niet. Om er echt succesvol mee te zijn heb je dan ook ijzersterke, 'marktetplacespecifieke content' nodig. Dat wil zeggen dat je de content specifiek op maakt maakt voor de verschillende marketplaces waarop je wilt verkopen. Dat klinkt misschien complex en tijdrovend, maar hoe je dat goed aanpakt, laten we in dit interview met Niels Floors van ChannelEngine zien.

Lees meer

35 content marketing tools: de favorieten van onze experts

Geplaatst in Artikelen op 02-06-2020

Ben je een marketeer? Dan ben je waarschijnlijk - net zoals ik - dol op tools. Handige tools waarmee jij en je marketing team tijd en geld besparen, die de kwaliteit van je werk verbeteren en die nieuwe inzichten opleveren. En die zijn natuurlijk altijd welkom! 

Zelf werk ik met een flink aantal tools, maar ik was ook heel benieuwd naar de tools die mijn mede-marketeers gebruiken. Daarom vroeg ik ze naar hun favorieten. Deze uitgebreide lijst van 35 content marketing tools is het resultaat.

Lees meer

Persbericht schrijven: de ultieme checklist

Geplaatst in Artikelen op 12-05-2020

Ben je op zoek naar media aandacht, naar free publicity? Dat begint met een goed persbericht schrijven. Je bedenkt interessante content en maakt daar een persbericht van dat je deelt met redacties. Maar hoe schrijf je een goed persbericht? Dit artikel legt het je uit.

Lees meer